Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nehoda osobního auta si vyžádala tři zraněné muže. Na vině je zřejmě nepřiměřená rychlost

Tři muži dnes byli zraněni při dopravní nehodě osobního auta na Pelhřimovsku. Záchranáři je převezli do nemocnice. Dechová zkouška u třiašedesátiletého řidiče byla negativní. Příčinou havárie je zřejmě nepřiměřená rychlost, řekla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Nehoda byla policii ohlášena v 15:00. Stala se na silnici I/34 u obce Ústrašín. „Řidič jedoucí od Ondřejova na Ústrašín pravděpodobně při vysoké rychlosti nezvládl řízení, v zatáčce vjel do protisměru a skončil na střeše,“ uvedla mluvčí.

Podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové byl osmatřicetiletý účastník nehody s těžkým zraněním a v bezvědomí letecky dopraven do českobudějovické nemocnice. Další dva zranění - řidič a šestapadesátiletý muž - skončili s lehčími zraněními na chirurgickém oddělení nemocnice v Pelhřimově.

Autoři

Štítky nehoda, auto, zranění, nemocnice, vysoká rychlost, protisměr, zatáčka, okres Pelhřimov, Ústrašín, Nemocnice České Budějovice, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, Ondřejov, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda osobního auta si vyžádala tři zraněné muže. Na vině je zřejmě nepřiměřená rychlost | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.