Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Opilá žena v Jihlavě dostala chuť na sladké. Vloupala se proto do stánku s pečivem

Oznámení na lince 158 o ženě, která se snaží dostat do zavřeného prodejního stánku ve Vrchlického ulici, museli ve středu 21. června po 20. hodině řešit jihlavští policisté. Žena byla už na první pohled značně opilá.

Na místo se ihned po oznámení vypravili policisté a třicetiletou opilou ženu zajistili. „Prodejní stánek, nacházející se v blízkosti kruhového objezdu, měl rozbitou skleněnou výplň okénka. Žena z něho odcizila zboží v hodnotě necelých 400 korun, jednalo se o sladké pečivo a cukrovinky,“ říká k netradiční krádeži Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Škoda, která byla způsobena poškozením stánku, byla předběžně vyčíslena na jeden tisíc korun. Policisté provedli u ženy dechovou zkoušku, při které jí naměřili hodnotu 2,22 promile alkoholu. Opilou ženu odvezli na protialkoholní záchytnou stanici.

„Po vystřízlivění jí policisté sdělili podezření z přečinu krádeže spáchané vloupáním. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavírá Kroutilová.

Foto čtenářka Jihlavské Drbny

Štítky krádež, pečivo, alkohol, promile, policie, zadržení, záchytka, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilá žena v Jihlavě dostala chuť na sladké. Vloupala se proto do stánku s pečivem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.