Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj s 4,21 promile zřejmě ještě neměl dost. V jihlavské prodejně kradl další alkohol

Zřejmě nenapravitelný je sedmatřicetiletý recidivista, který ve čtvrtek 15. června kradl v jihlavské prodejně v Rantířovské ulici. K tomu přivolaným policistům nadýchal přes 4 promile alkoholu.

„Ve čtvrtek 15. června přišel muž před šestou hodinou večer do prodejny na ulici Rantířovská. Z regálu vzal vystavené zboží, a to dvě láhve vína a láhev piva. Alkohol uschoval do batohu a prošel přes pokladnu, aniž by za zboží zaplatil. Muže zastavil pracovník obchodu a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené věci podezřelý vydal a převzala si je zpět oprávněná osoba,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Sedmačtyřicetiletý muž byl značně opilý a při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 4,21 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Zmiňovaný muž z Pelhřimovska se krádeží dopouštěl už v minulosti. Naposledy byl za krádež potrestán podmíněným trestem odnětí svobody se zkušební dobou až do letošního ledna.

„Případ policisté prověřují pro podezření z trestného činu krádeže, ze spáchání kterého je muž podezřelý,“ uzavírá Jana Kroutilová.

Štítky alkohol, krádež, zloděj, policie, promile, záchytka, okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj s 4,21 promile zřejmě ještě neměl dost. V jihlavské prodejně kradl další alkohol | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.