Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V jihlavské restauraci bylo rušno. Mladý muž v podmínce napadl hosta, přerazil s ním stůl

K fyzickému napadení došlo v jihlavské restauraci ve Věžní ulici. Ze spáchání hned tří trestných činů je podezřelý pětatřicetiletý muž, který zaútočil na jednoho z hostů. Za obdobný čin byl již jednou trestán a až do října je ve zkušební době podmíněného trestu.

K napadení došlo v druhé polovině letošního února. Napadený čtyřiatřicetiletý muž byl u barového pultu, když k němu podezřelý muž přistoupil, udeřil ho pěstí do hlavy, hodil s ním na stůl, který se rozlomil, a dál pokračoval ve svém útoku. V provozovně byli v tu dobu další lidé, kteří přivolali policii. Na místo ihned vyjela policejní hlídka, před jejím příjezdem oba muži odešli. Policisté po nich začali okamžitě pátrat. Totožnost obou velmi rychle zjistili, napadený muž neutrpěl zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření.

„Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a zajistili stopy. Při napadení došlo v provozovně k poškození stolu a k uvolnění desky u barového pultu, majiteli tak vznikla škoda přes šest tisíc korun. Policisté provedli dále šetření, výslechy osob a shromáždili důkazy, na jejichž základě poté sdělili pětatřicetiletému muži z Jihlavy podezření z přečinu výtržnictví, přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu poškození cizí věci,“ uvedla k napadení Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Dominik Svoboda

Štítky stůl, napadení, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jihlavské restauraci bylo rušno. Mladý muž v podmínce napadl hosta, přerazil s ním stůl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.