Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladíci platili v jihlavských obchodech kradenou kartou. Jejich řádění skončilo v City Parku

Blokovanou platební kartou zkoušeli v neděli 26. března v jihlavském City Parku zaplatit dva chlapci. Případ začali vyšetřovat policisté. Mladíkům, kteří jsou svěřenci zařízení pro děti a mládež, je patnáct a šestnáct let.

Ke zneužití platební karty došlo v jihlavském obchodním domě kolem 15. hodiny. Policisté vyšetřováním zjistili, že platební kartu mladíci našli den předtím v Telči. V neděli odpoledne ji pak opakovaně použili při placení v jihlavských obchodech, a to až do doby, kdy terminál transakci zamítl. Majiteli platební karty vznikla škoda necelých 1 300 korun.

Oba podezřelé chlapce policisté odvezli na obvodní oddělení, platební kartu zajistili. Mladíky následně převzal zástupce příslušného zařízení pro děti a mládež. Případ policisté dále prověřují pro podezření ze spáchání provinění neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ dodává Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky City Park, platební karta, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíci platili v jihlavských obchodech kradenou kartou. Jejich řádění skončilo v City Parku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.