Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dopolední nehoda na Žďársku skončila tragicky. Zemřel při ní jeden z řidičů, druhý je zraněný

Tragická nehoda se stala dnes před 9:30 na silnici II/385 mezi obcemi Křídla a Branišov na Žďársku. Došlo zde ke střetu dvou osobních vozidel. Pětašedesátiletý řidič jednoho vozidla na místě zemřel, třiadvacetiletá řidička druhého auta je zraněná. Další osoby ve vozidlech necestovaly.

„Silnice je v místě tragické nehody zcela uzavřena a policisté odklánějí provoz přes okolní komunikace,“ upřesňuje Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Další okolnosti, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního šetření. V letošním roce se jedná o třetí tragickou dopravní nehodu, která se stala na silnicích v našem kraji.

„V souvislosti s počasím apelujeme na řidiče, aby jezdili velmi opatrně, silnice na mnohých místech pokryla ledovka a jsou sjízdné pouze se zvýšenou opatrností. Od rána jsme vyjížděli v Kraji Vysočina k 15 dopravním nehodám. Ranní nehody se obešly bez zranění. Dalších deset volání jsme přijali od řidičů, kteří s stěžovala na namrzlé a   obtížně sjízdné silnice,“ dodává a upozorňuje mluvčí Čírtková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky silnice, okres Žďár nad Sázavou, Branišov, Křídla, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopolední nehoda na Žďársku skončila tragicky. Zemřel při ní jeden z řidičů, druhý je zraněný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.