Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Šestnáctiletá dívka z Pelhřimovska o sobě od Vánoc nedala vědět. Je po ní vyhlášeno celostátní pátrání

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po šestnáctileté Zuzaně Uhrínové. Ještě 26. prosince informovala svoji matku o své cestě k domovu, ale poté se už neozvala a domů, ani do výchovného ústavu, kam je umístěna, nedorazila.

Šestnáctiletá dívka byla naposledy viděna v sobotu 24. prosince 2016 okolo 17 hodiny v Kamenici nad Lipou svojí matkou. Poté o sobě matce podala zprávu v pondělí 26. prosince s tím, že přijede domů. Od té doby se jí už ale neozvala a domů nepřijela.

Dívka je v současné době umístěna ve Výchovném ústavu v Kostomlatech pod Milešovkou. Do tohoto zařízení se z dovolenky ale také nevrátila. Dívka je vysoká 164 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé oči a středně dlouhé černé vlasy.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány všem policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají. V současné době mají informace o tom, že by se mohla pohybovat na území hlavního města Prahy.

Kriminalisté žádajií občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná v současné době mohla nacházet, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Zdroj Policie České republiky

Štítky Vánoce, okres Pelhřimov, Výchovný ústav, Kamenice nad Lipou, Kostomlaty pod Milešovkou, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletá dívka z Pelhřimovska o sobě od Vánoc nedala vědět. Je po ní vyhlášeno celostátní pátrání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.