Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž v Třebíči vykopl dveře v cizím bytě a usnul na sedačce. Nadýchal přes tři promile

Na linku 158 zavolala minulou středu žena v Třebíči s oznámením, že přišla do svého bytu, kde byly vykopnuté vstupní dveře. Policisté ženě doporučili, aby do bytu nevstupovala a vydali se na místo.

Policie vstoupila do bytu a v jedné z místností našli spícího muže. Zjistili, že je značně opilý a při dechové zkouše mu naměřili 3,24 promile alkoholu. Opilý čtyřiadvacetiletý muž pochází z Jaroměřicka.

„Na základě šetření policisté zjistili, že opilý muž v domě vykopl vstupní dveře bytu, dostal se dovnitř, přeházel v bytě různé věci i vybavení a následně usnul na pohovce v jedné z místností, poté k bytu přišla jeho obyvatelka a přivolala policisty,“ popisuje událost Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Poškozením vstupních dveří vznikla přibližná škoda tři tisíce korun, další škoda byla způsobena poškozením věcí v bytě. Opilý mladý muž byl převezen na vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

„Policisté případ dále prověřují, úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody,“ uzavírá Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Třebíči vykopl dveře v cizím bytě a usnul na sedačce. Nadýchal přes tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.