Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté pátrají po pohřešované ženě

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě. Šestatřicetiletá žena odešla z místa svého současného bydliště v obci Olešná v úterý 12. května kolem 13. hodiny. Domů se nevrátila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná žena u sebe nemá léky potřebné k léčbě svého onemocnění. Není vyloučeno, že by si mohla ublížit nebo se pokusit o sebevraždu.

Pohřešovaná žena je střední postavy, vysoká asi 175 centimetrů. Má dlouhé hnědé vlasy česané do culíku nebo drdolu a hnědé oči. V době, kdy byla naposledy viděna, měla na sobě nízké černé šněrovací boty, zelené tepláky s nápisem Fitness, zelené tričko bez nápisu a černý silnější svetr s vyšitým obrazcem pravděpodobně z korálků.

Policisté po přijetí oznámení vyhlásili po pohřešované celostátní pátrání. Prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná žena mohla nacházet. Do současné doby se ale ženu nepodařilo vypátrat.

Žádáme občany, kteří pohřešovanou ženu od úterního odpoledne viděli, nebo by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo na nejbližší služebně policie. Fotografii pohřešované a další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná vypátrána.

Štítky pohřešovaná, policie, hledání, Olešná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po pohřešované ženě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.