Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podnapilý muž chtěl v noci skočit z Brněnského mostu, včas zasáhli policisté

Jihlavským policistům se v noci z úterý na středu podařilo zachránit život podnapilému muži, který uvažoval o skoku z Brněnského mostu. Po navázání hovoru a citlivé komunikaci si muž svůj čin rozmyslel, nyní je v péči zdravotníků.

Informaci o tom, že na zábradlí mostu v Brněnské ulici sedí muž, dostali policisté ve středu krátce před 3. hodinou ranní. Mužovy nohy směřovaly přes okraj mostu, bylo tak zřejmé, že svým jednáním ohrožuje svůj život a zdraví.

Policisté k muži přistoupili a navázali s ním hovor. Dotazovaný byl značně rozrušený a na podněty z okolí reagoval podrážděně. Policisté se ho snažili uklidnit a dál s ním citlivě komunikovali. Ukázalo se, že muž se v současné době nachází ve velmi špatné životní situaci, navíc byl pod vlivem alkoholu a měl u sebe nůž. Na základě vytrvalé, více než desetiminutové komunikace se policistům podařili muže nejprve přesvědčit, aby odhodil nůž a poté i přelezl zábradlí zpět na most.

Poté si muže převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili hodnotu 1,47 promile alkoholu.

Zdroj Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podnapilý muž chtěl v noci skočit z Brněnského mostu, včas zasáhli policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.