Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž z Jemnice dlouhodobě neplatí výživné, policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po hledaném jednačtyřicetiletém muži z Jemnice, který dlouhodobě zanedbává vyživovací povinnosti na své nezletilé děti.

Hledaný muž je vysoký přibližně 180 centimetrů, střední postavy. Má hnědé oči a tmavé rovné vlasy. Vousy muž nosí upravené na krátce střižený knír a bradku. V místě trvalého bydliště se dlouhodobě nezdržuje.

Na hledaného muže vydal Okresní státní zástupce v Třebíči souhlas se zadržením z důvodu podezření z přečinu zanedbání povinné výživy. Muž se dlouhodobě vyhýbá plnění soudem stanovené vyživovací povinnosti na své nezletilé děti.

Poslední výskyt hledaného byl zaznamenán v Kostelci nad Labem a dále v Praze a okolí, kde se nechává zaměstnávat na různých stavbách. Celostátní pátrání vyhlásili policisté po jednačtyřicetiletém muži na konci roku 2012, do současné doby se ho nalézt nepodařilo.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se hledaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

 

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jemnice, Praha, Třebíč, Kostelec nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Jemnice dlouhodobě neplatí výživné, policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.