Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: V Jihlavě došlo ke krádeži při vloupání do restaurace. Poznáváte pachatele?

V neděli 5. června došlo v Jihlavě k vloupání do Radniční restaurace na Masarykově náměstí. Pachatel, případně pachatelé, se zde vloupal do šatny a ukradl uložené věci. Ke krádeži došlo před půlnocí.

Pachatel (případně pachatelé) nejdříve vnikl do dvora na Hluboké ulici a vchodem určeným personálu, po vypáčení dveří, se vloupal do budovy restaurace. „Dále vnikl do šatny a odcizil batoh, ve kterém byly uloženy klíče, peněženka s doklady a finanční hotovostí. Ze šatny vzal také tašku značky Lee Cooper, černou pánskou bundu Crivit a černou pánskou košili značky New Yorker. Poté pachatel z restauračního zařízení odešel,“ popsala průběh vloupání Jana Kroutilová, krajská policejní mluvčí.

Krádeží věcí vznikla majitelům škoda necelé tři tisíce korun. Další škoda byla způsobena poškozením dveří.

Oznámení o vloupání přijali policisté krátce po půlnoci a začali případ prověřovat. Při vyšetřování využili také záznamu z kamery.

„Na základě šetření policisté zjistili, že v době, kdy ke krádeži došlo, se po ulici Hluboká a v prostoru dvora pohybovaly dvě osoby, jejichž totožnost by policisté v zájmu prověřování případu potřebovali zjistit. Žádáme osoby, které jsou zachyceny na kamerovém záznamu, a rovněž občany, kteří je znají, nebo mají informace o tom, kde se tyto osoby v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění krádeže,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda, Policie ČR

Štítky krádež, restaurace, vloupání, Jihlava, Lee Cooper, New Yorker

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V Jihlavě došlo ke krádeži při vloupání do restaurace. Poznáváte pachatele? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.