Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie pátrá po patnáctileté dívce z Jihlavy. Rodičům večer zavolala, ale domů se už nevrátila

Kriminalisté pátrají po patnáctileté dívce z Jihlavy, která v pondělí 30. května odešla z místa bydliště. Ještě večer telefonovala rodičům, že přijde později, ale domů se už nevrátila.

Patnáctiletá dívka odešla v pondělí 30. května z místa bydliště v Jihlavě a před osmou hodinou večer ještě zatelefonovala svým rodičům, že se zdrží venku a přijde později. Následně se ale do místa bydliště nevrátila a není kontaktní. Příbuzní nejprve hledali dívku sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii.    

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, hubené postavy. Má zeleno modré oči a černé dlouhé rovné vlasy, které nosí obvykle česané dozadu. Na sobě měla dívka naposledy oblečené šedé triko s černými dlouhými rukávy a černé legíny, obuté měla růžové tenisky značky Nike. U sebe měla pohřešovaná dívka malou černou kabelku přes rameno s nápisem Adidas.    

Policisté prověřili zdravotnická zařízení, lokalitu místa jejího bydliště, autobusová i vlaková nádraží, zábavní a restaurační podniky, obchodní domy a centra, místa, kde se shromažďuje mládež, další příbuzné i kamarády a dívku hledali i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že se dívka pravděpodobně pohybuje v Jihlavě a mohla by být ve společnosti mladého muže. Nelze ale vyloučit ani to, že se v současné době pohybuje sama.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Dalibor Mašek | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jihlava, policie, místo trvalého pobytu, Nike, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po patnáctileté dívce z Jihlavy. Rodičům večer zavolala, ale domů se už nevrátila | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.