Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Krimi

Řidiči v Brodě vběhl pod kola pes. Jeho majitelka po nehodě z místa odešla, je podezřelá z přestupku

Nezvyklou dopravní nehodu šetří havlíčkobrodští policisté. Stala se v úterý 16. dubna a jde o střet osobního auta se psem, který nebyl přivázaný na vodítku. Majitelka zvířete je teď podezřelá z přestupku.

Vážným zraněním ženy skončil útok psa v psím útulku ve Žďáru nad Sázavou. Případem se teď zabývají kriminalisté. Incident se stal v úterý 16. dubna krátce po půl dvanácté.

Policie hledá dívku z dětského domova v Počátkách, utekla při vycházce

Policisté hledají Vanesu Trávníčkovou z Dětského domova Počátky. Ta zmizela během povolené vycházky, kdy navštívila svou matku ve Strakonicích. V pondělí 15. dubna se měla vrátit, to se však nestalo. Svědci mohou volat na linku 158.

PŘEHLED: Speed Marathon na Vysočině. Víme, kde všude budou policisté měřit rychlost

Konec tohoto pracovního týdne se bude nést v duchu již pravidelné policejní akce Speed Marathon. Ta se v pátek 19. dubna bude týkat také Kraje Vysočina. Policisté dnes přišli se seznamem míst, kde se řidiči v Kraji Vysočina potkají s policejními...

FOTO: Strojvedoucí nezvládl zabrzdit. Vlak s patnácti cestujícími na Žďársku narazil do stromu

Netradiční událost zaměstnala v úterý 16. dubna policisty na Žďársku. Strojvedoucí vlaku narazil do suchého kmene dubu. Ve vlaku se naštěstí nikomu nic nestalo.

Asi jsem vykopal granát. Přivezl jsem ho v autě, řekl muž na policejní služebně. Naštěstí se mýlil

S nebezpečnou situací se setkali žďárští strážníci před pár dny. Hrozilo, že je v autě zaparkovaném u služebny granát, což si vyžádalo zásah státní policie a zejména pyrotechnika.

Metanol v kávě: Žalobce chce za vraždu ženy v Jihlavě pro její dceru přísnější trest

Vraždou ženy v Jihlavě z loňského února se bude zabývat odvolací Vrchní soud v Olomouci. Krajský soud v Brně její dceři za čin uložil 18 let vězení, odvolala se jak obžalovaná, tak státní zástupce, který požaduje přísnější trest. ČTK dnes o...

Nebezpečné přecházení v Třebíči. Chlapec se nerozhlédl a přebíhal mezi auty, vrazil do dveří jednoho z nich

Neštěstím mohlo skončit počínání čtrnáctiletého chlapce, který byl v pátek 12. dubna účastníkem dopravní nehody. Ta se stala před 15. hodinou v Třebíči v Nádražní ulici.

Silnici mezi Antonínovým Dolem a Štoky uzavřela v pondělí 15. dubna před druhou odpolední vážná havárie. Srazilo se osobní a nákladní auto.

FOTO: Vážná nehoda zastavila provoz na D1, na místě byl i vrtulník. Nebyli jste svědky incidentu?

Chvilkové omezení na dálnici D1, konkrétně na 104. kilometru ve směru na Brno, přinesla ranní dopravní nehoda, k níž došlo krátce po půl osmé. Dva lidé se zranili a skončili v péči lékařů. A policie by nyní uvítala svědectví lidí, kteří byli u...

Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.