Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Krimi

Asi jsem vykopal granát. Přivezl jsem ho v autě, řekl muž na policejní služebně. Naštěstí se mýlil

S nebezpečnou situací se setkali žďárští strážníci před pár dny. Hrozilo, že je v autě zaparkovaném u služebny granát, což si vyžádalo zásah státní policie a zejména pyrotechnika.

Metanol v kávě: Žalobce chce za vraždu ženy v Jihlavě pro její dceru přísnější trest

Vraždou ženy v Jihlavě z loňského února se bude zabývat odvolací Vrchní soud v Olomouci. Krajský soud v Brně její dceři za čin uložil 18 let vězení, odvolala se jak obžalovaná, tak státní zástupce, který požaduje přísnější trest. ČTK dnes o...

Nebezpečné přecházení v Třebíči. Chlapec se nerozhlédl a přebíhal mezi auty, vrazil do dveří jednoho z nich

Neštěstím mohlo skončit počínání čtrnáctiletého chlapce, který byl v pátek 12. dubna účastníkem dopravní nehody. Ta se stala před 15. hodinou v Třebíči v Nádražní ulici.

Silnici mezi Antonínovým Dolem a Štoky uzavřela v pondělí 15. dubna před druhou odpolední vážná havárie. Srazilo se osobní a nákladní auto.

FOTO: Vážná nehoda zastavila provoz na D1, na místě byl i vrtulník. Nebyli jste svědky incidentu?

Chvilkové omezení na dálnici D1, konkrétně na 104. kilometru ve směru na Brno, přinesla ranní dopravní nehoda, k níž došlo krátce po půl osmé. Dva lidé se zranili a skončili v péči lékařů. A policie by nyní uvítala svědectví lidí, kteří byli u...

Řidič na Jihlavsku si vybral auto, do kterého záměrně najížděl. Následná nehoda jen náhodou neskončila tragicky

Až deset let ve vězení může strávit řidič, který se na silnici choval velmi agresivně. Úmyslně totiž narazil do auta jedoucího před ním.

Řetězová reakce. Záchranáře zaměstnala nehoda tří aut na přivaděči u Jihlavy, čtyři lidé skončili v nemocnici

Více než čtvrtmilionová škoda vznikla během středeční dopravní nehody, k níž došlo na dálničním přivaděči u Jihlavy. Bourala tam tři auta, čtyři lidé utrpěli zranění.

Bývalý ředitel jihlavské nemocnice Lukáš Velev obviněný v korupční kauze je propuštěný z vazby

Bývalý ředitel jihlavské nemocnice Lukáš Velev, který čelí obvinění v rozsáhlé korupční kauze s nemocničními zakázkami, byl podle serveru Seznam Zprávy ve čtvrtek propuštěn z vazební věznice. Serveru to sdělil Velevův advokát Roman Jelínek. Soud...

Při výcviku na základně vrtulníkového letectva v Náměšti nad Oslavou na Třebíčsku se dnes zranil jednačtyřicetiletý voják. Spadl z několikametrové výšky a záchranáři ho museli se středně těžkým zraněním přepravit do brněnské nemocnice. ČTK to...

Méně pervitinu na Vysočině. Dva narkomani dávali drogu třeba za odvoz autem, hrozí jim 10 let za mřížemi

Nejen na Pelhřimovsku a Jihlavsku distribuovali dva muži pervitin. Dvojici nyní dopadla policie a oběma hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.