Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na „Hosáku“ se bude o víkendu pokládat finální vrstva. Celý úsek bude pro řidiče uzavřený

Pokud o nadcházejícím víkendu pojedete z Jihlavy ve směru na Pelhřimov, pak se budete muset obrnit velkou dávkou trpělivosti. Výpadovka směrem na Pelhřimov bude totiž po celý víkend zcela zavřená, důvodem bude pokládání finální vrstvy vozovky.

V tomto úseku čeká na řidiče několikakilometrová objízdná trasa, která povede přes Třešť. Z Jihlavy se tedy ve směru na Pelhřimov budeme muset vydat Jihlavským tunelem, stejně jako doposud, jen s tím rozdílem, že již nebudeme moci po jeho projetí pokračovat na silnici II/602, ale pojedeme stále rovně.

Cestování si řidiči prodlouží o několik kilometrů, objízdá trasa je totiž naplánovaná přes Rančířov, Čížov, Vílanec, Suchou, Prostředkovice, Stonařov, Třešť, Jezdovice, Salavice a Kostelec. V součtu to znamená prodloužení trasy o třicet kilometrů.

Jak dnes uvedl Jihlavský deník, jinak budou jezdit autobusy, u nichž cestující musí počítat se zdržením. Pojedou totiž přes Rantířov, Vyskytnou nad Jihlavou a Ježenou.

V pondělí 21. srpna následně silničáři začnou s další etapou modernizace silnice II/602. Celkově bude šest etap. Kompletní zprovoznění celého úseku se předpokládá do konce října.  

Štítky rekonstrukce, uzavírka, objížďka, II/602, výpadovka, Pelhřimov, Jihlava, Třešť, Rančířov, Čížov, Vílanec, Stonařov, Prostředkovice, Jezdovice, Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na „Hosáku“ se bude o víkendu pokládat finální vrstva. Celý úsek bude pro řidiče uzavřený | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.