Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidiče o víkendu čeká omezení. Provoz na dálnici D1 u Jihlavy zpomalí instalace značení

Provoz v opravovaném úseku dálnice D1 mezi Jihlavou na 112. kilometru a Velkým Beranovem na 119. kilometru o víkendu zpomalí instalace přechodného dopravního značení. Od sobotních 6:00 do nedělního odpoledne budou auta v obou směrech jezdit jedním pruhem, sdělil dnes mluvčí Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Jan Rýdl.

Od příštího týdne budou dělníci mezi Jihlavou a Beranovem měnit cementobetonový kryt pásu dálnice na Prahu. Od nedělních 14:00 proto bude doprava na Prahu i na Brno převedena do dvou zúžených pruhů vyznačených v jízdním pásu na Brno. Dálniční křižovatka u Velkého Beranova bude částečně uzavřená. Omezení potrvá do 23. srpna.

U Velkého Beranova bude uzavřen nájezd na D1 ve směru na Prahu a výjezd z D1 směrem na Polnou. Řidiči budou muset dojet k dalším sjezdům, tedy do Měřína nebo do Jihlavy.

Opravy šesti kilometrů dálnice mezi Jihlavou a Velkým Beranovem byly zahájeny loni na podzim. Rekonstrukce za 590 milionů korun bez daně bude dokončena v červnu 2018. Provádí ji sdružení firem vedených Vodohospodářskými stavbami.

Na území Vysočiny pracují dělníci také na modernizaci dalších tří úseků D1.  Opravy probíhají mezi Hořicemi na 75. kilometru a Koberovicemi na 81.  kilometru na Pelhřimovsku, mezi Měřínem, Velkým Meziříčím a Lhotkou a mezi exity 162 Velká Bíteš a 168 Devět křížů.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Jihlava, Dálnice D1, dálnice, Velký Beranov, Ředitelství silnic a dálnic, Praha, Brno, Měřín, Beranov, Polná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče o víkendu čeká omezení. Provoz na dálnici D1 u Jihlavy zpomalí instalace značení | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.