Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Doprava

Dálnice D1 jede opět bez omezení. Po mostu u Řehořova, který ještě v sobotu stál, už není ani památky

Od pondělní páté hodiny ranní je provoz na dálnici D1 opět bez omezení. Víkendové uzavření bylo kvůli demolici mostu u Řehořova, po kterém už není ani památky.

Těžká technika v noci ze soboty na neděli odstranila most nad dálnicí D1 u Řehořova. Z kopce vše sledovala zhruba stovka místních, kteří se s koncem mostu nechtějí smířit. Od nedělních devíti hodin ranních je obnoven provoz, zatím v režimu 1+1.

Komplikace na dálnici: Kvůli demolici mostu u Řehořova je tam omezený provoz, v noci bude neprůjezdná

Od pátečního večera je na dálnici D1 omezený provoz, což souvisí s demolicí mostu na 126. kilometru u Řehořova. Komplikace budou trvat do pondělního rána, v noci ze soboty na neděli pak bude úsek zcela uzavřený.

Jarní novinky v parkování v Jihlavě: Zprůjezdnění náměstí, výhody o svátcích a přibydou další modré čáry

Přesně za týden, tedy v pátek 29. března, začnou v Jihlavě platit další novinky v oblasti parkování. Některé změny, které radnice představila novinářům, byly stanoveny na základě statistických údajů, které nasbíralo monitorovací vozidlo. To...

U domova seniorů v Brodě se zlepší parkování. Už letos by mělo přibýt kolem 30 nových míst

Téměř 30 parkovacích míst nabídne řidičům nové parkoviště, které vznikne u havlíčkobrodského domova pro seniory. Bude určeno jak návštěvám, tak personálu. Náklady na jeho výstavbu Kraj Vysočina odhaduje na tři miliony korun.

Vysočina vybrala nové autobusové dopravce pro Třebíčsko. Teď běží lhůta pro námitky

Radní Kraje Vysočina vybrali nové autobusové dopravce pro dvě části Třebíčska. Názvy dopravců zatím nebyly zveřejněné, protože je ještě možné ve lhůtě 15 dnů podat proti rozhodnutí námitky. Novinářům to řekla náměstkyně hejtmana Hana Hajnová...

Rekonstrukce trati na Havlíčkobrodsku vyjde takřka na 2,8 miliardy korun. Vlaky pak pojedou až 160km/h

Rekonstrukce osmikilometrového úseku železnice mezi Přibyslaví a Pohledem na Havlíčkobrodsku vyjde takřka na 2,8 miliardy korun. Zhotovitelem, kterého vybrala Správa železnic, bude společnost Chládek & Tintěra. Rekonstrukce umožní zvýšit rychlost...

Na Vysočině vzniknou kvůli přepravě dílů pro Dukovany i dočasné objízdné trasy

Kvůli přepravě těžkých a rozměrných dílů pro nový jaderný zdroj Dukovan bude na Vysočině potřeba kromě chystané přestavby úseků silnic vytvořit i dočasné komunikace. Náklad po nich bude objíždět mosty u Štoků, Měšína a Velkého Beranova, kde by...

V Řehořově smutní, most přes dálnici kompenzující ztrátu polních cest půjde o víkendu bez náhrady k zemi

Už jen šest dnů dělí dálniční most u Řehořova od jeho demolice. Místní však nic nevzdávají a budou dále požadovat, aby měli přístup ke svým polím na druhé straně D1.

ANKETA: Mikrospánek může na silnicích zabíjet. Je stejně nebezpečný jako alkohol za volantem

Dosavadní průzkumy ukazují, že zkušenost s mikrospánkem za volantem má každý osmý řidič. To odpovídá přibližně 12 procentům českých řidičů. Rizika lze eliminovat například bezpečnostní výbavou vozidla.

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.