Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Doprava

Na silnicích nižší třídy Vysočiny je místy zledovatělý sníh. Pozor na námrazu na mostech

Na Vysočině je na silnicích nižší třídy místy zledovatělý sníh posypaný drtí. Solené hlavní trasy jsou suché a vymrzlé, ale na mostech může být námraza. Řidiči by měli jezdit s opatrností, řekl dnes dispečer krajské správy a údržby Aleš Hubený. V...

Silný vítr komplikuje provoz na silnicích Vysočiny. Hasiči odstraňují popadané stromy

Desítky oznámení o popadaných stromech na silnicích přijali během sobotní noci a rána hasiči a policisté na Vysočině. Dopravu komplikuje hlavně silný vítr, který by měl během dne postupně slábnout.

Na Vysočině přes noc napadl další nový sníh, a i dnes ráno jsou hlášeny problémy se sjízdností na některých silnicích. Jsou způsobeny hlavně uvízlými kamiony. Nehody, které se od rána staly, se naštěstí obešly bez vážnějších zranění.

Dálniční policisté z Velkého Beranova mají za sebou hodně náročnou službu. Tu včera strávili v extrémních klimatických podmínkách na dálnici D1, na které se v noci na Vysočině opakovaně zcela zastavil provoz. Služba policistům neskončila s...

V Česku se po středečním sněžení na některých místech vyjasnilo a teploty klesly pod nula stupňů Celsia, meteorologové varují před náledím. Hlavní silnice jsou podle nich ošetřené, na vedlejších by to ale ráno mohlo klouzat, a to zejména v...

Nová trolejbusová trať do Bedřichova a průmyslové zóny slavnostně zprovozněna. Nové jízdní řády jsou platné od středy

Zástupci města jako investora, dopravního podniku jako provozovatele a specializované stavební firmy Elektroline jako zhotovitele v úterý 31. ledna slavnostně zprovoznili novou trolejbusovou trať na Bedřichov a do průmyslové zóny.

Také dnes musí být řidiči na Vysočině opatrní. Podle dispečera krajské údržby silnic Romana Hubeného padal sníh přes noc v celém kraji, kvůli silnému nárazovému větru se tvoří sněhové jazyky. O údržbu silnic se staralo 110 sypačů. Problémy byly...

V nočních hodinách v našem kraji přibyl nový sníh. A v důsledku toho je od rána složité cestování. Největší problémy jsou hlášeny od policie a hasičů na silnici I/38 u Stonařova, kde se střetly dva kamiony.

Na Vysočině přibyly další dopravní nehody. Kde všude stojí kamiony?

Vysočinu během uplynulých hodin zasypal nový sníh, a s tím jdou ruku v ruce dopravní problémy a také řada nehod, které se staly od brzkého rána. Problémy se sjízdností mají hlavně řidiči kamionů.

Řidiči, buďte opatrní, vyzývá policie. Některé silnice na Vysočině mohou namrzat, od rána se stala řada nehod

Řidiči na Vysočině musí být dnes odpoledne při cestování opatrní. Policie od rána eviduje 14 dopravních nehod a upozorňuje na to, že některé silnice mohou namrzat.

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.