Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jubilejní online turistické noviny zvou na betlémy, sport i vánoční akce

Zima je na Vysočině krásná a nabízí nejrůznější vyžití. Zimní vydání e-Turistických novin Vysočiny pro tentokrát zve na jedinečné betlémy z dílny vysočinských betlemářů, na adrenalinové zimní zážitky, samozřejmě na lyže a na desítky kulturních i sportovních akcí po celé Vysočině.

Online noviny mají na Vysočině několikaletou tradici, připravuje je příspěvková organizace Vysočina Tourism a aktuálně je k přečtení jejich jubilejní desáté vydání. „Nabízíme přehled výletních novinek, zveme na betlémskou cestu do Třeště, představujeme některé z běžkařských tras, dáváme přehled zimních stadionů Vysočiny a zveme do muzeí i galerií, které často připravují expozice s vánoční tematikou a organizují rukodělné dílny. Samozřejmostí je kalendář kulturních, sportovních a adventních akcí seřazený chronologicky a geograficky, " přibližuje ředitel Vysočina Tourism Tomáš Čihák.

V e-Turistických novinách si každý najde to své, ať jste sportovec, rodina s dětmi nebo třeba návštěvník Vysočiny, který si přijel užít pravou vánoční atmosféru. „Cílem bylo vytvořit přehledné a graficky příjemné noviny, které dají přehled o tom, co na Vysočině dělat v zimním období. Budeme rádi, když si je návštěvníci nebo i lidé z Vysočiny stáhnou a nahlédnou do nich, když budou plánovat volný víkend, vánoční svátky nebo třeba týdenní zimní dovolenou na Vysočině," doplnila autorka novin Monika Brothánková z Vysočina Tourism s tím, že podklady do novin včetně fotografií poskytli pracovníci turistických informačních center na Vysočině, regionální podnikatelé v cestovním ruchu a další partneři Vysočina Tourism, a za to jim patří velký dík.

„Ambicí jistě není obsáhnout vše, co se na Vysočině v zimě děje, ale poukázat na to, že v regionu máme řadu akcí i míst, které stojí za to v zimě navštívit," uzavřela Monika Brothánková.

E-turistické noviny Vysočiny vycházejí dvakrát do roka, v zimním a v letním vydání od roku 2013. Letní vydání začne Vysočina Tourism připravovat v jarních měsících příštího roku, aby byl letní průvodce 2018 všem zájemcům k dispozici na začátku června příštího roku.

Desáté číslo e-Turistických novin Vysočiny je ke stažení ZDE.

Tisková zpráva

Štítky turistické noviny, Vysočina tourism, vydání, zima, Vánoce, betlémy, Kraj Vysočina, lyže, sport, Třešť, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jubilejní online turistické noviny zvou na betlémy, sport i vánoční akce | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.