Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Začala velká letní fotosoutěž Letní barokní Vysočina. Hledá nejlepší snímky z regionu

Každý, kdo rád fotí, se může od středy 24. května zapojit do velké fotosoutěže Letní barokní Vysočina. Vyhlašuje ji příspěvková organizace Vysočina Tourism, která se těší na povedené fotografie barokních památek, přírody, snímky z výletu nebo dovolené na Vysočině a předem upozorňuje na to, že fantazii se meze rozhodně nekladou.

„Fotosoutěž jsme rozdělili do dvou kategorií. Vzhledem k letos vyhlášenému Roku baroka bude první částí Barokní Vysočina a druhou kategorii představuje Letní Vysočina. Do každé je možné zaslat celkem šest snímků, konkrétně na adresu info@vysocinatourism.cz, očekávat výrok poroty a následně si užít hodnotné ceny,“ vysvětluje ředitel Vysočina Tourism Tomáš Čihák s tím, že ve hře je ubytování v Barokní věži na zámku ve Žďáře nad Sázavou, hodnotný poukaz do areálu Šiklův mlýn, rodinné poukazy do zábavního parku Robinson v Jihlavě a ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, roční vstupenka do Centra Eden v Bystřici nad Pernštejnem nebo rodinné vstupné do podzemí v Telči.

„Hledáme také nejoblíbenější fotografii veřejnosti, která získá nejvíce reakcí na Facebooku. Její autor si i s rodinou užije zábavu v Šiklově mlýně s obědem,“ prozradila Klára Čechová z Vysočina Tourism.

Soutěžící mohou své soutěžní fotografie zasílat až do 6. srpna přes Úschovnu na emailovou adresu info@vysocinatourism.cz. Snímky Vysočina Tourism zveřejní na facebookovém profilu, kde se utkají o cenu veřejnosti, a dále budou ke zhlédnutí na webu.

Vyhlášení celé soutěže se uskuteční nejpozději 15. srpna.

Tisková zpráva | Foto pixabay.com | Zdroj Vysočina Tourism

Štítky foto, Vysočina, soutěž, fotograf, baroko, Kraj Vysočina, Šikland, Facebook, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začala velká letní fotosoutěž Letní barokní Vysočina. Hledá nejlepší snímky z regionu | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.