Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Popadané stromy, nehody, neprůjezdné úseky. Ošklivé počasí zaměstnalo hasiče v kraji

Kvůli špatnému počasí mají hasiči v kraji plné ruce práce. Od dnešní páté hodiny ranní zasahovali u více než třiceti událostí, které souvisely se špatným počasím. Nejčastěji odstraňovali stromy, které padaly na komunikace, a bránily tak plynulému provozu.

Nejvíce popadaných stromů odstraňovali hasiči na Pelhřimovsku a Havlíčkobrodsku -  zde konkrétně z komunikací u Krásné Hory, Horní Lhotky, Veliké nebo Jedlé. Zásah hasičů byl nutný na Pelhřimovsku například u Černovic, Milotic nebo Zhoře. Některé silnice zůstaly kvůli popadaným stromům zcela neprůjezdné.

Z příkopů vyprošťovali hasiči zapadlá auta u Čechova na Třebíčsku nebo Zhoře na Jihlavsku.

V průběhu rána došlo na Vysočině i k pěti dopravním nehodám. Na obchvatu Bohdalova havaroval před půl šestou ráno řidič s osobním vozidlem. Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše. Zdravotníci si převzali do péče jednu zraněnou osobu.

Před šestou hodinou ráno zasahovali hasiči u dopravní nehody dvou osobních vozidel a dodávky u Opatova na Jihlavsku. I při této nehodě se zranila jedna osoba.

Foto Budějcká Drbna

Štítky strom, havárie, okres Pelhřimov, Zhoř, okres Jihlava, Černovice, okres Havlíčkův Brod, Krásná Hora, Horní Lhotka, Milotice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Popadané stromy, nehody, neprůjezdné úseky. Ošklivé počasí zaměstnalo hasiče v kraji | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.