Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dosud vítězní Gladiátoři v sobotu opět před domácím publikem. V televizním duelu vyzvou Alligators

Jihlava hlásí fotbalový svátek! Ve 4. kole Paddock ligy se na domácím hřišti na stadionu FC Vysočina v televizním zápase střetnou Gladiators s Brnem Alligators. Bitva ve skupině Východ startuje v sobotu v 11:45 a slibuje skvělou podívanou.

Nováčka ligy, Vysočinu Gladiators, povede hvězdný quarterback Reginald Langford, který v roce 2017 získal ocenění Offensive MVP ligy se Stallions. Proti Gladiators budou stát zkušení Alligators.

Již v minulých letech Vysočina trhala reordy v návštěvnosti, a tak se i tentokrát můžeme těšit na skvělou atmosféru v ochozech. Na své si přijdou také svátečnější fanoušci, pro které je připravený moderátor.

V Paddock fanzoně pak fanoušci najdou i nefotbalovou zábavu v podobě MANN+HUMMEL chillout zóny. Fanoušci se mohou těšit na Prague Star Cheerleaders a soutěže o ceny. Na stadionu bude před zápasem připravena fanzona, kde si můžete změřit rychlost hodu míče a naladit se na zápas.

Vstupné činí 50 Kč v předprodeji a 70 Kč na místě. Děti do 15 let zdarma. Předprodej vstupenek v síti Ticketportal.

Foto Facebook / Vysočina Gladiators | Zdroj Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, Brno Alligators, americký fotbal, Jihlava, Paddock liga, FC Vysočina Jihlava, Hummel, Ticketportal SK

Dosud vítězní Gladiátoři v sobotu opět před domácím publikem. V televizním duelu vyzvou Alligators | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.