Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavské hokejbalové béčko postoupilo do semifinále, v něm o víkendu vyzve Přibyslavice

Čtvrtfinálová série Moravské hokejbalové ligy mezi rezervou SK Jihlava a Třebíčí skončila v nejkratším možném čase. Naopak jejich městští rivalové Flyers Jihlava nestačili na Přibyslavice. Právě béčko SK a Přibyslavice rozehrají o nadcházejícím víkendu semifinále.

Úřadující čtyřnásobný šampión MHbL měl s posílenou Třebíčí problémy, ale nakonec svoji pozici potvrdil a po dvou výhrách postoupil. V prvním zápase se tým SK dostával jen stěží do zakončení, neboť Třebíč skvěle bránila. To ve druhém zápase se hrál otevřený hokejbal, což svědčilo hlavně Jihlavě, která skórovala hned 7x. Nicméně Třebíč v této sérii ukázala, že hrát hokejbal umí a s letošní sezónou se rozloučila se vztyčenou hlavou.

SK Jihlava “B“ – HBC Slza Třebíč 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Branky: Smutný, Pošvic.

SK Jihlava “B“ – HBC Slza Třebíč 7:3 (2:0, 1:2, 4:2)
Branky: Trybuček 4x, Apeltauer, Zeman, Král. Stav série 2:0

Sestava: Bártů (Košťál) – Anděl, Jiskra, Fatrdla, Klíma, Harasim, Vala, Zbořil – Koudelka, Zápotočný, Král – Pošvic, Apeltauer, Průcha – Herman, Zeman, Smutný – Trybuček.

Semifinále: SK Jihlava “B“ (1) – J.V.S.K. Slza Přibyslavice (5) Bitva o krále Vysočiny, to bude semifinálová série těchto dvou týmů. Nikdo v MHbL nemá tak vyrovnané vzájemné statistiky, což je také zajímavý fakt před startem této série. Rozhodovat budou maličkosti v podobě výkonů obou brankářů, ale také disciplinovanost. Hodně emotivní série startuje už v sobotu v Jihlavě. Oba vzájemné zápasy letošní sezóny byly velmi těsné a pokaždé se z výhry radovala Jihlava (2:1, 3:2 sn.)

Foto Ladislav Jonák | Zdroj SK Jihlava

Štítky Přibyslavice, semifinále, Třebíč, SK Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské hokejbalové béčko postoupilo do semifinále, v něm o víkendu vyzve Přibyslavice | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.