Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Všechno špatně. Béčko SK Jihlava obdrželo osm gólů, zranil se mu gólman a zápas nedohrálo

Hodně nešťastné utkání sehrála o víkendu hokejbalová rezerva SK Jihlava. Nejenže úřadující mistr Moravské hokejbalové ligy v úvodu nestačil nájezdům domácího Hodonína, ale kvůli zranění brankáře byl nucen předčasně ukončit celý zápas.

Jihlava vstoupila do zápasu ustrašeně a už v 7. minutě prohrávala 0:3. Ačkoliv se jí v závěru první třetiny podařilo z hole Apeltauera snížit stav na 1:4, přišla také po jednom ze zákroků o brankáře Bártů. Ten to sice ještě ve druhé třetině zkusil, ale po dalších čtyřech brankách už skončil při velkých bolestech na zemi a bylo zle.

Jihlava neměla k dispozici druhého brankáře, a tak vyhodnotila, že s hráčem z pole zápas důstojně nedohraje. I proto se obrátila na rozhodčí s prosbou o předčasný konec, neboť skóre zápasu mluvilo jasně. Sudí tedy šlágr kola ukončili pro SK ostudně ve 23. minutě za stavu 1:8 pro Hodonín.

Jihlavský tým nyní může vyhlížet řízení disciplinární komise, které mu oznámí výši pokuty za nedohrání zápasu. Jihlavu však může více zajímat fakt, že jí nyní nemá kdo chytat. Jednička v brance Bártů bude mimo hru na 6 týdnů.

HBC Hodonín – SK Jihlava “B“ 8:1 (4:1, 4:0, - )

Branky a nahrávky: 3. Fraňo (Švagerka J.), 5. Roch (Toth D.), 7. Rapant (Zetocha, Helešic), 11. Kostelanský (Hlavačka), 16. Helešic (Hlavačka, Rapant), 21. Zetocha (Fraňo), 22. Helešic (Rapant), 23. Švagerka J. (Kostelanský) – 13. Apeltauer (Smutný).

Hodonín: Lindner (Oláh) – Crlík, Kovár, Švagerka M., Mohyla, Hanuš, Zetocha – Roch, Tóth, Navrátil – Fraňo, Kostelanský, Švagerka J. – Hlavačka “C“, Helešic, Rapant.

Jihlava: Bártů – Harasim, Dolejší, Klíma, Hrbáč – Koudelka, Zápotočný, Král “C“ – Smutný, Apeltauer, Pošvic – Vala, Anděl.

Autoři | Foto Ladislav Jonák

Štítky SK Jihlava, Hodonín, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Všechno špatně. Béčko SK Jihlava obdrželo osm gólů, zranil se mu gólman a zápas nedohrálo | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.