Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Juniorka Gladiators deklasovala Ostravu 34:0 míří do finále druhé ligy!

Ještě před odehráním posledního základní části má juniorský tým Gladiators jistotu. Ví, že v čele východní skupiny druhé ligy ho už nikdo nevystřídá. Tento úspěch byl potvrzen v nedělním utkání na hřišti Ostravy Steelers, které tým z Vysočiny předčil jednoznačně 34:0.

O výsledku rozhodly akce ze druhé a třetí čtvrtiny. Ve skvělém světle se opět ukázali hráči se zkušenostmi z dospělého amerického fotbalu. Jako první se ze zisku touchdownu radoval Ondřej Hodač, kterého v end zóně našel David Calta. Oba dva si úspěšnou spolupráci zopakovali ještě jednou před koncem prvního poločasu, a tak Gladiators odcházeli do kabin s nadějným vedením 14:0.

Ve třetí třetině se dlouhým během zaskvěl Gabriel Havelka a na rozdíl už 26 bodů zvýšil další bodovou akcí sám quarterback David Calta. Dominanci obrany týmu z Vysočiny navíc korunoval David Veselý fumble returnem, kterým upravil na konečných 34:0. Sluší se podotkmout, že defenzíva Gladiators neinkasovala ani bod už podruhé za sebou. 

Vítězstvím nad Ostravou se potvrdila dominantní role Gladiators ve východní skupině druhé juniorské ligy. V ní už nemohou být předstiženi, přestože do konce zbývá ještě jeden zápas - domácí duel proti pražským Mustangs 15. října od 16 hodin.

Vyvrcholení sezóny je potom naplánováno na 28. října od 17 hodin. Právě tehdy přivítá gladiátorské juniorka ve finálovém souboji Budweis Hellboys, vítěze západní skupiny. Rozhodující zápas sezóny se odehraje na fotbalovém stadionu v ulici Na Stoupách. 

Foto Facebook Vysočina Gladiators

Štítky vysočina gladiators, americký fotbal, výhra, finále, Ostrava, Kraj Vysočina, Ostrava Steelers

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Juniorka Gladiators deklasovala Ostravu 34:0  míří do finále druhé ligy! | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.