Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zápasník Marek Švec z Havlíčkova Brodu dodatečně převzal bronzovou olympijskou medaili!

Kraj Vysočina se může pyšnit dalším držitelem olympijské medaile. Přímo ve svém rodišti, na náměstí v Havlíčkově Brodě, ji včera zástupců Českého olympijského výboru převzal zápasník Marek Švec, kterému za Kraj Vysočina k vysněnému úspěchu blahopřála náměstkyně hejtmana Jana Fischerová a náměstek Josef Pavlík.

Zápasník Marek Švec olympijský bronz převzal na den přesně po devíti letech. Původně obsadil na XXIX. olympijských hrách v roce 2008 v Pekingu ve váhové kategorii do 96 kg čtvrté místo. Jeho přemožitel Kazach Mambetov byl ale dodatečně diskvalifikován kvůli pozitivnímu dopingovému testu a o olympijskou medaili tak přišel.

Včerejší slavnostní ceremoniál, který se na Švecovo přání uskutečnilo „doma“ v Havlíčkově Brodě, sledovaly stovky lidí. U vysněného úspěchu nechyběl ani trenér Ervín Varga, který neskrýval dojetí.

Foto Facebook Kraj Vysočina | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky olympijské hry, Marek Švec, Kraj Vysočina, Havlíčkův Brod, Jana Fischerová, Josef Pavlík, Český olympijský výbor, Ervín Varga, Peking

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápasník Marek Švec z Havlíčkova Brodu dodatečně převzal bronzovou olympijskou medaili! | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.