Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vysočina Gladiators rozstříleli Bucks 77:0, v základní části třetí ligy vyhráli všechny svoje zápasy

Vysočina Gladiators beze zbytku potvrdili roli favorita a v posledním zápase základní části deklasovali East Bohemia Bucks poměrem 77:0. Bez ztráty kytičky opanovali jižní skupinu třetí ligy a nyní se začnou připravovat na play-off, kde se v semifinále střetnou s libereckými Titans.

Vysočina Gladiators - East Bohemia Bucks 77:0 (20:0, 35:0, 7:0, 15:0)

Ráz jednoznačnému utkání dala již první čtvrtina, když krátce po začátku zachytil Josh Purdie pas od Ondřeje Pavlase. Ten v celém utkání zaznamenal hned pět přihrávek na touchdown svého spoluhráče. Poté se dvakrát prosadil Stanislav Benc, jednou během a poté zachycenou přihrávkou.

Na začátku druhé čtvrtiny přišly velké chvíle Gabriela Havelky, který skóroval hned dvakrát po sobě. Po dalších dvou touchdownech Joshe Purdieho a Kamilem Doležalem zachyceném interceptionu tak ukazovalo poločasové skóre drtivých 55:0.

Ve druhém poločase se domácí Gladiators trochu "zklidnili". Bodově se prosadili ještě Vojtěch Mašita, na tři zápasové touchdowny se kromě Purdieho dostali i Havelka a Benc. Za zmínku stojí i pět proměněných extra pointů z dílny Petra Čermáka. Vyzdvihnout se třeba také hru obrany, která nedovolila soupeři ani bod a drží si fantastický bodový průměr na zápas.

Vysočina Gladiators zkompletovali šest výher v šesti utkáních základní části jižní skupiny třetí ligy. Postoupili tak do semifinále třetí ligy, kterém doma přivítají tým Liberec Titans. 

Foto Facebook Vysočina Gladiators

Štítky Kraj Vysočina, Teen Titans, Vysočina Gladiators, Stanislav Benc, Petr Čermák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Gladiators rozstříleli Bucks 77:0, v základní části třetí ligy vyhráli všechny svoje zápasy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.