Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Závodnice M studia Jihlava posbíraly celkem tři medaile na závodech aerobiku v Kutné Hoře

V Kutné Hoře se o minulém víkendu konaly závody v aerobiku dětí i dospělých. V nabité konkurenci dokázaly na stupně vítězů vystoupat i tři závodnice M Studia Jihlava.

V závodech zvaných Hvězdičkový aerobik je ustanoveno celkem devět věkových kategorií. V soutěži ročníků 2009 a 2010 se hned dvě jihlavské závodnice dostaly na podium pro nejlepší. Na stříbrné příčce se umístila Markétka Šlapalová a hned za ní slavila třetí místo Viktorka Moravcová. Ve věkové kategorii 21 - 30 let pak třetí místo patřilo Lence Machové.

Potěšujícím faktem bylo i to, že všechny členky M studia Jihlava se ve svých kategoriích dostaly do finále a vždy se vešly do šestého místa. Pozitivně výsledky i celý průběh závodů zhodnotila i trenérka M studia Lucie Altrichterová: „Musím vyzdvihnout výkon všech závodnic M Studia, stále se zlepšují a pravidelně postupují v jednotlivých kategoriích mezi nejlepší závodnice do Hvězd. Umístění v první trojce je už pak příjemným bonusem.“

Po základním kole rozhodčí podle výkonu a počtu dětí (13 a více závodníků) rozdělí závodníky na Hvězdy (nejlepší závodníci) a Hvězdičky. Ve finále cvičí Hvězdy i Hvězdičky společně (barevně odlišená čísla), přičemž každá skupina bojuje o sadu medailí. Závodníci navíc sbírají za každé závody body a na posledních závodech je vyhlášeno 10 nejlepších závodníků a 10 nejlepších klubů. Momentálně je klub M studio Jihlava na 5. místě ze 48 klubů.

Proběhlé závody byly čtvrté v pořadí.

Foto Denisa Moravcová

Štítky Kutná Hora, Jihlava, aerobik, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Závodnice M studia Jihlava posbíraly celkem tři medaile na závodech aerobiku v Kutné Hoře | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.