Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ostatní sporty

Úspěšný vstup do druholigové sezóny, jihlavští hokejbalisté vyhráli v Hodoníně

Jako velmi vydařený musí začátek své soutěže hodnotit jihlavští hokejbalisté. V druholigové premiéře se představili na hřišti silného Hodonína a zpět na Vysočinu si odvezli cennou výhru 6:3.

Bitva neporažených pro Gladiators, brněnské Sígrs porazili 42:20

Vysočina Gladiators navlékli čtvrtý korálek na letošní vítěznou šňůru v Paddock lize. V nedělním šlágru dosud neporažených hostili brněnské Sígry a zápas měli od začátku ve svých rukách. Své rivaly porazily výsledkem 42:20.

Na Světový pohár horských kol v Novém Městě může přijít denně maximálně tři tisíce diváků

Na závody Světového poháru horských kol, které se uskuteční v Novém Městě na Moravě 29. září až 4. října, budou mít přístup maximálně tři tisíce lidí v jeden závodní den. S ohledem na pokračující boj s pandemií koronaviru bude výrazně omezen i...

Třetí zápas, třetí výhra. Gladiators vyhráli i v Plzni a vedou západní skupinu Paddock ligy

Vysočina Gladiators v novém ročníku stále neokusili hořkost porážky. Platí to i po víkendovém zápase v Plzni, který ovládli poměrem 44:28. Díky tomu vedou západní skupinu Paddock ligy.

Startuje Superliga malého fotbalu. Jihlava v neděli večer přivítá favorita z Brna

O víkendu startuje Superliga malé kopané a jihlavský výběr do ní vstoupí duelem s mistrem z Brna. Atraktivní zápas se hraje v neděli od 20 hodin na hřišti v ulici Na Stoupách.

Gladiators zdrtili i dalšího soupeře, na hřišti pražských Mustangů vyhráli 69:6

Vysočina Gladiators si připsali další vysoké vítězství. Tentokrát roli favorita potvrdili proti pražským Mustangům, které vyprovodili výsledkem 69:6. Po dvou výhrách se se tým z Vysočiny osamostatnil v čele západní skupiny Paddock ligy.

Hokejbalový Orion Cup opanovala Karviná, na specializovanou školku se vybralo skoro 16 tisíc

Jubilejní dvacátý ročník hokejbalového ORION Cupu ovládla HBK Karviná, na bedně se umístila ještě Canada a Vatikán B. Celým dvoudenním turnajem se nesl charitativní podtext, na specializovanou školku Demlova vybralo rekordních více než 15 tisíc...

Gladiators vstoupili do Paddock ligy přesvědčivě, Ústí nad Labem deklasovali 37:0

Vysočina Gladiators vstoupili do Paddock ligy velmi přesvědčivě. V prvním zápase proti Ústí nad Labem Blades od druhé čtvrtiny na hřišti dominovali a jejich náskok utěšeně narůstal až do konečných 37:0.

Vysočina Gladiators vstupují do Paddock ligy, v neděli vyzvou Ústí nad Labem

Start Paddock ligy se kvapem blíží, již za tři dny nastoupí Vysočina Gladiators ke svému úvodnímu duelu proti Ústí nad Labem. V neděli odpoledne se jihlavskému publiku představí i několik last minute posil.

Letos se Jihlavský půlmaraton konat nebude, sedmý ročník je přeložen na 12. září 2021

Pořadatelé rozhodli o přeložení tradičního vytrvaleckého běhu o rok. Důvodem je stále nejistá situace ohledně šíření viru Covid – 19 a s tím souvisejících bezpečnostních opatření. 13. září se v Jihlavě měl uskutečnit sedmý ročník Jihlavského...

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.