Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pístovské mokřady trochu jinak, v sobotních závodech si posádky budou vypomáhat navijákem

V termínu 24. až 25. března se koná další ročník Pístovských mokřadů, tentokrát však bude v trochu jiném hávu. S podtitulem Bohemian offroad challenge se bude bojovat ve třech kategoriích, které mají společného jmenovatele - naviják.

Offroad akce na pomoc přírodě Pístovské mokřady se na jaře oblékne do trochu jiného hávu. Po vzoru Bohemian 4x4 trophy a hlavně Rainforest challenge uspořádáme v areálu u Pístova u Jihlavy poslední březnový víkend navijákovou soutěž Bohemian offroad challenge.

Posádky se ale mohou zúčastnit nejen s ryze závodními speciály, ale i s mnohem méně upravenými auty a také čtyřkolkami. Vypsané totiž budou tři kategorie - Hobby, Special a Quad. Přizpůsobená tomu bude i náročnost sekcí, podmínkou ale zůstává naviják. Ne všechna místa totiž půjdou projet a důležitá tak bude souhra celé posádky (u čtyřkolek samozřejmě půjde pouze o výkon řidiče). Na výherce čekají parádní výhry - startovné na RFC v Malajsii, naviják a spousta dalšího.

Postaráno bude i o diváky, nachystám je doprovodný program. Dospělí se budou moci vyřádit např. projížďkami v terénních autech, pro malé fanoušky offroadu jsou připraveny dětské čtyřkolky, malování na obličej, trampolína, atd. Občerstvení je zajištěno. Vstupenka na nevšední offroadovou akci vyjde na 100,- Kč. 

V pátek 24. března budou probíhat technické přejímky a později pro zájemce noční stage, hlavní závod je naplánován na sobotu 25. března. Pro volné ježdění mokřady je vyhrazena neděle.

Nyní máte exkluzivní možnost, jak se na Pístovské mokřady podívat osobně. Stačí se zapojit do soutěže s Jihlavskou Drbnou, která poběží do pátku 24. března do 12:00. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří obdrží dvě vstupenky.  

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherce budeme kontaktovat. 

Foto Stanislav Tichý, www.motormix.cz | Zdroj Pístovské mokřady

Štítky soutěž, čtyřkolka, Jihlava, Pístovské mokřady, Malajsie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pístovské mokřady trochu jinak, v sobotních závodech si posádky budou vypomáhat navijákem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.