Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

BC Vysočina zvládla dramatický závěr se Šlapanicemi, v první lize jí patří páté místo

Basketbalisté BC Vysočina zakončují rok s pozitivní bilancí. V nedělním zápase 13. kola nakonec zdolali Šlapanice výsledkem 76:74. Dosáhli tak sedmého letošního vítězství a západní skupině první ligy patří jihlavskému celku pátá pozice.

První čtvrtina se domácímu týmu vydařila. Díky několika trojkám ji vyhrál 24:16. Během druhé části narostlo vedení Vysočiny až na třináct bodů, nakonec se do poločasové přestávky šlo s vedením desetibodovým. Třetí čtvrtina byla vyrovnaná, a tak rozhodoval až samotný závěr duelu. Šlapanice totiž mocně dotahovaly a rozuzlení bylo velmi dramatické. Za remízového stavu všal na svoje bedra odpovědnost Strážnický a dlouhou dvojkou rozhodl zápas pro domácí BC Vysočina.

„Je to ohromně důležité vítězství, má pro nás má cenu zlata. Šlapanice se v tomto utkání představily daleko lépe, než při jejich domácím utkání,“ okomentoval cennou výhru trenér Petr Pešout.

BC Vysočina - Sokol Šlapanice 76:74 (24:16, 46:36, 63:53)

 

Foto Dalibor Mašek

Štítky BC Vysočina, basketbal, Šlapanice, první liga, Sokol Vyšehrad, Kraj Vysočina

BC Vysočina zvládla dramatický závěr se Šlapanicemi, v první lize jí patří páté místo | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.