Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pražská Sparta bude na jihlavském zimním stadionu usilovat o čtvrtou výhru v řadě

Hokejisté Sparty mohou v dnešní předehrávce 15. extraligového kola na ledě Jihlavy prodloužit svou dosud nejúspěšnější sérii tří výher v sezoně. Dukla naopak třikrát za sebou nebodovala a v tabulce klesla na předposlední příčku. Litvínov na ni ztrácí jen dva body.

Po dvou zápasech bez vstřeleného gólu extraligový nováček v úterý v Mladé Boleslavi skóroval jednou. „Dostali jsme se do výsledkové krize a střeleckého útlumu. Doplácíme na zbytečné chyby. Potřebujeme se vrátit k naší hře, která nám doma přinášela úspěchy,“ řekl asistent jihlavského trenéra František Zeman.

Sparta si po nepřesvědčivém rozjezdu polepšila, tři domácí starty proměnila v maximální zisk devíti bodů po výhrách 3:1 nad Litvínovem a shodně 3:2 proti Mladé Boleslavi a s Chomutovem. Zápas v Jihlavě začne v 17:30.

Autoři

Štítky HC Dukla Jihlava, Sparta, zápas, body, Horácký zimní stadion, HC Sparta Praha, HC Verva Litvínov, BK Mladá Boleslav, František Zeman, Piráti Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražská Sparta bude na jihlavském zimním stadionu usilovat o čtvrtou výhru v řadě | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.