Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ani na Hané se jihlavští střelci neprobudili. Dukla je po prohře v Olomouci předposlední

Už více než celé dva zápasy nedokázali hokejisté Jihlavy vstřelit soupeři gól. Nepovedlo se to ani v neděli v rámci třináctého kola na ledě Olomouce, která Duklu dokázala porazit poměrem 3:0. Vzhledem k dalším výsledkům tým z Vysočiny klesl na třináctou příčku, má jeden zápas k dobru.

V první třetině branka nepadla. Olomouc si vytvořila střeleckou převahu, nejblíže byl ke gólu Skladaný, ale trefil jen Škarkovu masku.

V druhé třetině domácí přitlačili, nebezpečně tečoval Knotek, poté nedotlačil puk za čáru Burian. Neúspěšní byli taky Eberle s Lašem, skóre se pohnulo až v 33. minutě v přesilové hře. Vyrůbalík místo střely našel osamoceného Viléma Buriana, který se trefil pod víko - 1:0. O čtyři minuty později předal Knotek Janu Eberlemu a ten ostrého úhlu překvapil Škarka podruhé.

Olomouc měla hru pod kontrolou. Do vážnější situace pustila jihlavského Hlinku, ale jinak to byla ona, kdo hrozil vstřelením další branky. Tříbodovou definitivu zajistil pro Hanáky Jan Knotek, který usměrnil Eberleho nahození mezi betony jihlavského brankáře.

HC Olomouc - HC Dukla Jihlava 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 33. Burian (Vyrůbalík, Ondrušek), 37. Eberle (J. Knotek), 49. J. Knotek (Eberle, Vyrůbalík).

Rozhodčí: Kubičík, Pešina – Flegl, Polonyi. Diváci: 4134.

Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Staněk – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Sundher, Skladaný – Strapáč, Mráz, Ostřížek – Holec, Herman, R. Vlach.

Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Šidlík, Ulrych, Bryhnisveen, Váňa – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Rys, F. Seman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – R. Hubáček, Macík.

Štítky SK Sigma Olomouc, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Haná, Jan Knotek, Vilém Burian, HC Olomouc, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani na Hané se jihlavští střelci neprobudili. Dukla je po prohře v Olomouci předposlední | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.