Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Bez gólů se vyhrávat nedá. Dukla doma podlehla Hradci Králové 0:2

Dvanácté kolo hokejové extraligy přineslo druhou domácí porážku Dukly Jihlava. Diváci na Horáckém zimním stadionu se v pátek dočkali pouze dvou branek, obou z hole hostujícího Jarůška.

Úvodní tlak i díky přesilovce vytvořil Hradec, ale Bednářův pokus vytěsnil Škarek betonem. Na druhé straně si na Čachotského počíhal Rybár v brance hostů. Jistě si hradecký gólman počínal i při šancích Semana a Macíka.

Jako první se tak mohli radovat hosté. Ve 28. minutě nedokázala domácí obrana vyhodit puk, který zachytil Vydarený a dostal ho k Richardu Jarůškovi, který backhandem překonal Škarka - 0:1. Va další velké šanci se zjevil Kukumberg, domácí brankář vytáhl exkluzivní zákrok lapačkou. Před Rybárem pak hrozili Jiránek a Hubáček, ale neúspěšně.

Největší šanci Dukly ve třetí třetině měl na hokejce Skořepa, ale branku netrefil. Zato Hradec byl ve svém počínání úspěšnější. Svoji výhru stvrdil dvě minuty koncem, když na konci přesilovkové kombinace byl opět Jarůšek. Ten mohl dokonat hattrick, Škarek byl ale proti

HC Dukla Jihlava - Mountfield Hradec Králové 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 29. Jarůšek (Vydarený), 58. Jarůšek (Cingel, F. Pavlík).

Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Brejcha, Pešek.

Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Šidlík, Ulrych, Bryhnisveen, Váňa – Jiránek, Skořepa, T. Kubalík – Rys, F. Seman, Čachotský – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Protasenja, R. Hubáček, Macík.

Mountfield: Rybár (J. Sedláček) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Vydarený, Pláněk – Šimánek, Dragoun, Köhler – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář – Červený, Koukal, Vopelka – Látal, Zigo, Jarůšek.

    

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky FC Hradec Králové, FK Dukla Praha, Richard Jarůšek, HC Dukla Jihlava, Extraliga ledního hokeje, Jaroslav Bednář, Mountfield Hradec Králové, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez gólů se vyhrávat nedá. Dukla doma podlehla Hradci Králové 0:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.