Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pochvala pro Duklu Jihlava. Stadion po technických úpravách splňuje podmínky pro extraligu

Za necelé čtyři měsíce od postupu mezi českou hokejovou elitu se zázemí Horáckého zimního stadionu podařilo zrenovovat natolik, že splňuje podmínky pro udělení extraligové licence. Po kontrolním dni to oznámil ředitel nejvyšší hokejové soutěže Josef Řezníček.

Dubnový postup Dukly Jihlava do extraligy znamenal spoustu radosti, ale také mnoho práce na Horáckém zimním stadionu. Pro to, aby tento historický stánek mohl skutečně hostit zápasy nejvyšší soutěže, bylo třeba technicky upravit zázemí pro hostující tým a média, ošetřovnu, antidopingovou místnost a také systém pro videorozhodčího. 

Licenční řízení v čele s ředitelem extraligy Josefem Řezníčkem proběhlo ve čtvrtek 17. srpna. První muž nejvyšší české hokejové soutěže byl po kontrole stadionu spokojen. „Všechno proběhlo i nad rámec našich očekávání. Prostory, které jsme vytýkali klubu před vstupem do extraligy, zejména hráčská kabina hostů a videokabina s celým systémem, je v současné době na velice dobré úrovni a řadí se do vyššího standardu extraligy,“ chválí bývalý vynikající obránce. 

V této chvíli plní HC Dukla Jihlava všechny předpoklady licenčního řízení. „Dnes máme poslední den kontrol zimních stadionů a schválně jsme Jihlavu nechali až na konec, jelikož stavebních prací a úprav tady bylo oproti jiným stadionům daleko nejvíce. Tímto dnem jsou všechny stadiony zkontrolované. Dukla je přihlášena mezi čtrnácti kluby a tak půjde i doporučení do Výkonného výboru ČSLH,“ vyřkl po licenčním řízení Josef Řezníček.

Foto Dita Hotrová | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, hokej, Josef Řezníček, soutěž, zimní stadion, Český svaz ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pochvala pro Duklu Jihlava. Stadion po technických úpravách splňuje podmínky pro extraligu | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.