Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

I druhý přípravný zápas proti mistrovi Dukla prohrála. Na ledě Komety podlehla 3:1

Ani ve třetím zápase přípravného herního období hokejisté Dukly Jihlava neokusili pocit vítězství. Na ledě mistrovské Komety Brno ve čtvrtek sice sehráli vyrovnanější partii než prvním vzájemném souboji, ale přesto prohráli poměrem 3:1.

Dukla začala aktivně, v první šanci se ocitl její kapitán Čachotský, jenž nastřelil tyčku Dostálovy branky. Kometa přispěchala s rychlou odpovědí. V 6. minutě nabíjel Hynek Zohorna Malletovi, kterému střela sice nesedla, ale puk se odrazil zpět k Zohornovi, který už mířil přesně - 1:0. Svůj náskok domácí zvojnásobili ve 14. minutě, kdy po akci celého útoku střílel z mezikruží do černého Martin Dočekal.

Prvního čestného úspěchu se červenožlutí dočkali ve 28. minutě, kdy se po Skořepou vyhraném buly dostal ke střele od modré David Kajínek a jeho projektil se zastavil až v síti - 2:1. Dvoubrankové vedení mohl na stranu Komety vrátit mladík Gajarský, ale trestné střílení po předchozím faulu na jeho osobu mu Volden vychytal. 

Ve třetí třetině se Dukla vyvinula úsilí vyrovnat, zkusila i hru bez brankáře, místo ohrožení Dostála však sama inkasovala po vyhození Jana Štencela, který tak upravil na konečných 3:1. I v následném prodloužení vstřelili gól domácí zásluhou Haščáka. Samostatné nájezdy taktéž vyzněly po úřadujícího mistra republiky.

HC Kometa Brno - HC Dukla Jihlava 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. H. Zohorna (Nečas), 14. Dočekal (Gajarský, Plášek), 60. Štencel – 28. Kajínek (Skořepa).

Rozhodčí: Čech, Skopal – Komínek, Otáhal.

Brno: Dostál – Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Mikyska, Dujsík, Süss – Káňa, Němec, Haščák – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Havránek, Dočekal, R. Zohorna – Střondala, Plášek, Gajarský.

Jihlava: Volden – Šidlík, Půža, Suchánek, Bryhnisveen, Zdráhal, De la Rose, Ulrych Kajínek – Macík, Diviš, Hubáček, Semorád, Zeman, Anděl, Surovka, Čermák, Žalčík, Skořepa, Čachotský, Jiránek.       

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky dukla, hokej, kometa, příprava, HC Dukla Jihlava, HC Kometa Brno, Martin Dočekal, Jan Štencel, David Kajínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I druhý přípravný zápas proti mistrovi Dukla prohrála. Na ledě Komety podlehla 3:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.