Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jediný gól k bodovému zisku nestačil. Dukla Jihlava padla v Kladně 2:1

Po úspěšné sérii čtyř výher hokejisté Dukly Jihlava narazili. Na ledě vedoucího Kladna se hrál vyrovnaný duel, který ale nakonec vyzněl lépe pro Středočechy výsledkem 2:1. Jihlavané tak dále zůstávají na čtvrté příčce tabulky.

Domácí se dostali rychle do vedení, Cetkovský v 5. minutě střílel z hranice kruhu, Škarek puk neudržel a do sítě ho dorazil důrazný Tomáš Redlich. O minutu později se ve velké šanci zjevil jihlavský Seman, gólman domácích Cikánek ale čaroval lapačkou. Po akci Kubíka na druhé straně vychytal Tůmu Škarek.

Do druhé třetiny vstoupila Dukla vytrvalým tlakem, Cikánka ještě nepřekonali Diviš se Stoklasou, ve 22. minutě se ale už červené světlo za brankářem domácích rozsvítilo. Po asistenci Důrase se prakticky z ideální pozice mezi kruhy trefil Aleš Jergl. Do velké šance dostal taky Čachotský, Cikánek mu ale jeho akci překazil holí. 

V první velké šanci třetí třetiny se objevil kladenský Kubík, Škarek ale prokázal svoje kvality. Na akci domácích z dvojnásobné přesilovky ale nárok neměl. Tenkrát v 52. minutě narýsoval pas na Davida Tůmu, který neomylně zavěsil - 1:2. Dukla měla příležitosti k vyrovnání, Zeman ale pálil do tyčky a Čachotský v předposlední minutě backhandem přestřelil.

HC Rytíři Kladno - HC Dukla Jihlava 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Redlich (Cetkovský, Repe), 51. Tůma (Tenkrát, Ton) - 22. Jergl (Důras, Seman). Rozhodčí: Valenta – Malý, Šimán. Diváci: 2368.

Kladno: Cikánek – Drtina, Hořava, Ulrych, Ptáček, Kehar, Růžička, Repe – Machač, Burger, Tenkrát – Ton, Kubík, Tůma – Strnad, Přikryl, Jánský – Redlich, Zikmund, Cetkovský.

Jihlava: Škarek – Říha, Půža, Dobrovolný, Szathmáry, Kaláb, Dundáček – Čachotský, Zeman, Diviš – Důras, Seman, Jergl – Březina, Kondratěv, Stoklasa – Danišovský, Jícha, Čermák.

      

Foto www.hcdukla.cz

Štítky SK Kladno, HC Dukla Jihlava, David Tůma, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jediný gól k bodovému zisku nestačil. Dukla Jihlava padla v Kladně 2:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.