Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ujčíkova premiéra bez bodu, Dukla těsně prohrála v Českých Budějovicích

První zkouška trenérského dua Ujčík - Nekvasil výsledkově nedopadla. Proti suverénovi soutěže Českým Budějovicím však Dukla herně obstála a i přes prohru 3:2 je možná vidět světlo na konci tunelu. Jihlava je po 21. kole na devátém místě prvoligové tabulky.

Do zápasu Dukla vstoupila lépe. V poslední minutě první třetiny otevřel skóre Michal Poletín po spolupráci s Tomášem Chlubnou a poslal Duklu do vedení 0:1. Ve druhé třetině se domácí Motor semknul a dvěma rychlými brankami se během jedné minuty otočil stav zápasu příznivěji pro Motor - 2:1. Dukla stačila do konce druhé části vyrovnat na 2:2 gólem Milana Davídka. Pět minut do konce zápasu definitivně rozhodl o třech bodech pro domácí Motor trefou z pravého kruhu Miroslav Holec - 3:2.

ČEZ Motor České Budějovice - HC Dukla Jihlava 3:2 (0:1, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 27. J. Kloz (Endál), 28. Endál (J. Kloz, Pýcha), 55. Holec (Plášil, Šimánek) – 20. Poletín (Chlubna), 35. Davídek (J. Holý).

Rozhodčí: Čech, Skopal – Tvrdík, Polonyi. Diváci: 6421 (vyprodáno).

ČEZ Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Pavel – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Christov, Venkrbec, Holec – Babka.

HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, J. Pohl, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Čachotský, Skořepa, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Jiránek, Fronk, Anděl – Lichanec, Davídek.

Ohodnoť článek

Foto hcmotor.cz | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, České Budějovice, hokej, první liga, FK Dukla Praha, SK Dynamo České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, Michal Poletín, Milan Davídek, Miroslav Holec, HC Dukla Jihlava, Joseph Pohl, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ujčíkova premiéra bez bodu, Dukla těsně prohrála v Českých Budějovicích | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.