Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Za dvacet minut bylo hotovo. Vysočina propadla v domácím zápase s Bohemians 1905

Hodně nevydařené utkání sehráli fotbalisté Vysočiny Jihlava. V páteční předehrávce jedenáctého kola HET ligy doma nestačili na pražské Bohemians 1905. Po porážce 2:4 tak tým z Vysočiny pravděpodobně zůstane na poslední příčce tabulky.

Vstup do utkání měli domácí fotbalisté katastrofální. V 9. minutě potrestal hrubku v rozehrávce Jevgenij Kabajev. Stejný hráč skóroval podobným stylem i o sedm minut později, když rychlostně předčil domácí obranu a pod Hanušem zvýšil na 2:0. Ve 22. minutě ruský útočník zkompletoval hattrick lobem na zadní tyč. Před poločasem mohl snížit Fulnek, jeho střelu po úniku vyrazil hostující Fryšták. 

Kabajev řádil i po přestáce. Oslovil Maška, jehož pokus s námahou vytáhl Hanuš, poté nechal vyniknout domácího gólmana sám. Korekce výsledku se Jihlava dočkala v 60. minutě, to Petr Tlustý napřáhl na hranici vápna a krásnou střelou rozvlnil síť Pražanů. Domácí se potom zvedli, velkou šanci promarnil Ikaunieks, a tak hosté trestali. Na Vaníčkovu nahrávku si naběhl Rudolf Reiter a podél Hanuše zvýšil na 1:4. V závěru Vysočina přidala druhý gól, když penaltu nařízenou po faulu na Nového proměnil Davis Ikaunieks.

FC Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 2:4 (0:3)

Góly: 60. Tlustý, 90. Ikaunieks (pen.) – 9. Kabajev, 16. Kabajev, 22. Kabajev, 73. Reiter. 

Rozhodčí: Hrubeš – Pelikán, Myška. Diváci: 3360.

FC Vysočina: Hanuš – Kryštůfek, Tlustý, Krejčí, Mišůn (20. Nový) – Vaculík (C), Urblík (78. Daníček) – Fulnek, Zoubele (46. Rabušic), Popović – Ikaunieks.

Bohemians 1905: Fryšták – Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič – Jindřišek (C), Hašek – Vaníček (83. Jirásek), Mašek, Luts (46. Reiter) – Kabajev (75. Nečas).

 

 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, Jevgenij Kabajev, Petr Tlustý, Dāvis Ikaunieks, Rudolf Reiter, Fulnek, Fryšták

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za dvacet minut bylo hotovo. Vysočina propadla v domácím zápase s Bohemians 1905 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.