Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zpackaný závěr. Vysočina ve Zlíně vedla, nakonec podlehla 2:1

Ani pátý venkovní zápas radost fotbalistů Vysočiny nepřinesl. Přitom k bodovému zisku nebylo daleko. Jihlava ve Zlíně vedla, ale nezvládla závěr druhého poločasu a nakonec si z Valašska odvezla prohru 2:1. Po deseti odehraných kolech je tým z Vysočiny poslední.

Hosté se ve Zlíně dostali do vedení velice záhy. Davis Ikaunieks ve 13. minutě využil zaváhání domácí obrany a přehodil špatně vyběhnutého Dostála - 0:1. Lotyšský útočník mohl vedení zvýšit, ale jeho první střelu zlínký brankář vyrazil a druhou poslal nad břevno. 

Velkou příležitost měla Vysočina i po změně stran - Nový centroval a zpětnou přihrávku Dvořák zužitkoval pouze k pokusu mimo branku. Zlínští se stále nemohli dostat do tempa, pár jejich nadějných útoků nakonec zmařila nepřesnost. Zajímavě se poté prezentoval Urblík, jeho střela letěla těsně mimo.

Vyrovnávající gól málem darovali Jihlavští svěmu soupeři sami, když Hanuš na poslední chvíli zachraňoval zmatky v rozehrávce. Zlín se dočkal v 74. minutě, když Kopečněho centr proskákal až na zadní tyč, kde míč do branky uklidil Dame Diop. Domácí přitáhli šrouby a dočkali se se nastaveném čase. Rosa fauloval Džafiče a Lukáš Železník se štěstím penaltu proměnil - 2:1.

FC Fastav Zlín - FC Vysočina Jihlava 2:1 (0:1)

Branky: 74. Diop, 90+3. Železník (pen.) – 13. D. Ikaunieks.

Rozhodčí: Nenadál – Hrabovský, Flimmel. Diváci: 4056.

Zlín: S. Dostál – Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer – Ekpai, Hronek (52. Traoré), Jiráček (C), V. Vukadinovič (46. Džafić) – Mehanović (81. Železník), Diop. 

Jihlava: Hanuš – Nový, Tlustý, J. Krejčí, Mišůn – Vaculík (C) – Fulnek, Dvořák (69. Rabušic), Urblík (88. Rosa), Popović (83. F. Novotný) – D. Ikaunieks. 

Foto Facebook FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, PSG Zlín, HC Dukla Jihlava, Valašsko, Dame Diop, Lukáš Železník, Dāvis Ikaunieks, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpackaný závěr. Vysočina ve Zlíně vedla, nakonec podlehla 2:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.