Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Fotbalisté nastoupí v neděli hodin proti Ostravě. Projekt Víkend otců nabídne zajímavý program

Fotbalová Vysočina má v neděli od 17 hodin na co navazovat a též co napravovat! Bude chtít zopakovat výkon proti Dukle Praha a též odčinit „rukavici“ z Jablonce. A hlavně – na hřišti udělá vše pro zisk tolik potřebných tří bodů! Přijďte si užít vypjatou fotbalovou bitvu, program Víkendu otců a podpořit svůj tým!

V Jihlavě si všichni uvědomují, že je v neděli čeká velmi těžký a důležitý zápas: „Chceme navázat na zodpovědný projev v pohárovém měření proti Sokolovu a zejména na kvalitní domácí výkon proti Dukle, kdy měla naše hra v první půli vysoké parametry. Při pohledu do tabulky je jasné, že potřebujeme zvítězit,“ nemusel zdůrazňovat asistent trenéra Michal Kadlec.

Jaké ztráty před utkáním počítá kádr FC Vysočina? „Až na zraněné Nerada a Štěpánka bychom měli být kompletní. Naplno trénuje i Rabušic. Tlustého trest za vyloučení v Jablonci vypršel v rámci středečního duelu MOL Cupu,“ uzavřel Kadlec.

Vysočina Jihlava se zapojila do projektu Víkend otců

Nedělní souboj Vysočina proti Baníku Ostrava nabídne kromě samotného zápasu i řadu dalších lákadel. Duel totiž bude součástí tradičního projektu HET ligy s názvem Víkend otců! Vezměte své blízké na ligový fotbal, využijte výrazně zvýhodněného vstupné do rodinného sektoru a udělejte si prima podvečer nejen se svými dětmi!

„Moc bychom si přáli, aby si malí i velcí fanoušci z nedělního důležitého zápasu odnesli nejen příjemnou vzpomínku na vydařené a emocemi nabité fotbalové utkání, ale též zážitky ze tří skvělých nafukovacích atrakcí, originální snímek z fotokoutku, klubové samolepky, balónky či ozdobu tváří v klubových barvách. Těší nás, že si na stadión nacházejí cestu všechny věkové vrstvy příznivců a uvědomujeme si, že láska k fotbalu, vztah ke klubu a fanouškovství se dědí z generace na generaci. Víkend otců velmi vítáme, neboť ve vývoji a výchově fotbalistů i fanoušků hrají zásadní roli právě jejich tatínkové,“ okomentoval zapojení FC Vysočina do projektu tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Lákadla Víkendu otců

  • trojice bezplatných nafukovacích atrakcí společnosti E.ON v areálu stadiónu - horolezecká stěna, skákací hrad a branka s měřičem rychlosti střely!
  • profesionální fotokoutek vám od 16:30 hodin zdarma zajistí originální snímeček z ligového utkání a Víkendu otců do rodinného alba - u vstupu do sektoru B1 (spodní rohový objekt)
  • hosteska bude dětem v areálu stadiónu rozdávat drobné dárečky a malovat jim klubové barvy na tvář

Rodinné vstupenky nabízíme v rámci projektu Víkend otců výrazně snížené. Upřesnění vstupného do rodinného sektoru B5 na nové tribuně:

  • 1 dospělý + 2 děti do 15 let: dohromady jen 170 Kč
  • 2 dospělí + 2 děti do 15 let: dohromady jen 250 Kč

 

 

 

Foto www.fcvysocina.cz | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky projekt, FC Vysočina Jihlava, fotbal, FC Baník Ostrava, FK Baumit Jablonec, FK Dukla Praha, Michal Kadlec, FK Baník Sokolov, MOL Cup, fotbalista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté nastoupí v neděli hodin proti Ostravě. Projekt Víkend otců nabídne zajímavý program | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.