Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vysočina porazila Sokolov těsně 1:0 a postoupila do osmifinále MOL Cupu

Jihlavští fotbalisté postoupili do osmifinále domácího poháru. Nebylo to ale jednoduché. Ve středečním domácím zápase proti druholigovému Sokolovu zvítězili těsně 1:0, když jedinou branku vstřelil po změně stran záložník Filip Novotný.

Během prvního poločasu byl k vidění celkem vyrovnaný fotbal, přesto měla Vysočina míč na kopačkách častěji, ale k velkým šancím se nedostávala. Na obou stranách zůstavalo hlavně u náznaků než nebezpečnému ohrožení branek. Za zmínku stojí střela sokolovského Hlavatého, za domácí to zkoušel z přímého kopu Urblík a zejména pak Daníček, který po zpětné přihrávce trefil pouze padajícího brankáře.

Úvod druhého poločasu patřil Západočechům, ale vedení se ujala Jihlava. V 59. minutě totiž Záviška našel přesným centrem na zadní tyč Filipa Novotného, který se prosadil přes svého strážce. Sokolov poté vyvinul aktivitu, ta ale ke gólu nevedla. Kosak a Končal se mezi tři tyče netrefili, se střelou Glasera si pak poradil Hanuš. Utkání tak skončilo výsledkem 1:0 pro Jihlavu.

FC Vysočina Jihlava - FK Baník Sokolov 1:0 (0:0)

Gól: 59. Novotný. 

Rozhodčí: Orel – Blažej, Hock. Diváci: 403.

Vysočina: Hanuš – Pecháček, Kryštůfek, Rosa, Keresteš – Zoubele (56. P. Dvořák), Urblík (66. Nový) – Záviška, Daníček, Novotný – Klíma (83. Fulnek). 

Sokolov: Belaň – Tůma, Rychnovský, Machek, Mejdr (62. Hlavatý) – O. Ševčík, Kosak (72. Končal), Glaser, Strada – Přeučil (53. F. Dvořák), Provod.

  

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky HC Baník Sokolov, FC Vysočina Jihlava, MOL Cup, Filip Novotný, osmifinále, HC Dukla Jihlava, František Dvořák, Kosaka, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina porazila Sokolov těsně 1:0 a postoupila do osmifinále MOL Cupu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.