Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vysočina Jihlava ani na pátý pokus nevyhrála, po prohře v Teplicích zůstává předposlední

Ani páté utkání aktuálního ročníku fotbalové ligy nepřineslo tříbodovou radost do tábora Vysočiny Jihlava. Na hřišti silných Teplic prohráli Jihlavští 3:1 a nedokázali se tak odpoutat od sestupových příček, momentálně jsou patnáctí.

Přitom hned v úvodu dnešního zápasu mohli jít do vedení, Novotného centr ale umístil Dvořák jen to teplické tyče. V podobné situaci si mnohem lépe vedl domácí Jan Rezek, který ideální pobídku od Vondáška poslal za Rakovanova záda - 1:0. Jinak první poločas příliš vzruchu nepřinesl, na lepší fotbalovou podívanou si fanoušci museli počkat až do druhého dějství.

V 51. minutě poslal domácí do dvougólového vedení Martin Fillo, který z penalty ztrestal předchozí ruku hostujícího Krejčího. Akcie Jihlavy ale vzrostly po krásné akci Jiřího Klímy, který 54. minutě obelstil dva obránce a zacílil bezvadně - 2:1. Vyrovnat mohl Dvořák nebo Fulnek, brankovou konstrukci ale netrefili. Závěr potom patřil Teplicím. Vaněček nejprve hlavičkoval do tyče, poté Rezek z dobré pozice nad. Třetího gólu v síti Jihlavy se ale přece jen dočkali. Do otevřené obrany vnikl Fillo a jeho nezištnou přihrávku uklidil opět Jan Rezek - 3:1-

FK Teplice - FC Vysočina Jihlava 3:1 (1:0)

Branky: 34. a 89. Rezek (Vondrášek), 51. Fillo (pen.) – 54. Klíma.

Rozhodčí: Machálek – Wilczek, Vít. Diváci: 4 652.

Teplice: Grigar – Vondrášek, Král, Šušnjar, Krob – Jan Rezek (90. Červenka), Ljevakovič (C), Trubač (73. Vošahlík), Kučera, Fillo – Vaněček. 

Jihlava: Rakovan – Nový, Rosa, J. Krejčí, Keresteš (73. Tlustý) – Vaculík (C) – Hronek, Zoubele, D. Ikaunieks (46. Klíma), F. Novotný (57. Fulnek) – Dvořák.

 

Foto Facebook FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Teplice, Jan Rezek, Martin Fillo, Jiří Klíma, Fulnek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava ani na pátý pokus nevyhrála, po prohře v Teplicích zůstává předposlední | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.