Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vysočina Jihlava v pátek zajíždí na mistrovskou Slavii. Nastoupit může i nová posila Keresteš

Před fotbalisty FC Vysočina je velice náročný ligový dvojzápas proti dvěma nejlepším celkům uplynulého ligového ročníku. Již tento pátek od 18 hodin v Edenu vyzvou na souboj úřadujícího českého mistra a aspiranta Ligy mistrů – Slavii Praha! Nově může týmu z Vysočiny pomoci i příchozí levý bek Miroslav Keresteš.

Vysočina se na půdě velmi ambiciózního soupeře představí v roli outsidera, ovšem s vědomím, že v Edenu dokázala v minulosti překvapit. Z šesti utkání má vyrovnanou bilanci, když zde dvakrát zvítězila a dvakrát podlehla. Jakou hrou chce jihlavský tým sešívaným vzdorovat tento pátek? „Do utkání musíme jít s čistou hlavou a bez strachu. Chceme vycházet ze zabezpečené defenzívy a využívat každičké příležitosti, jak favorizovaného soupeře překvapit. Věříme, že budeme schopní využít našich rychlých krajních hráčů a budeme vyrážet do brejků,“ uvedl asistent trenéra Michal Kadlec.

Vzhledem k tomu, že Slavii už v úterý na Kypru čeká 4. předkolo Ligy mistrů, je těžko čitelná, koho pošle do utkání. „Těžko můžeme odhadovat, pro jaké složení týmu se Slavia rozhodne. Disponuje velmi početným a kvalitním kádrem. My se v Edenu musíme zaměřit na náš způsob hry,“ reagoval asistent trenéra Kopeckého.

Uvažujete po bezbrankové partii proti Slovácku o změnách v sestavě? Je něco nového na marodce FC Vysočina? „O modifikaci sestavy se bavíme s ohledem na hru soupeře. Navíc by už mohl být k dispozici uzdravený Vaculík. Kromě něj je dobrou zprávou přivedení klasického levého obránce, o něchož Vysočina dlouze usilovala. V sobotu se totiž do tréninkového procesu jihlavského týmu zapojil slovenský bek Miroslav Keresteš a dnes bylo hostování osmadvacetiletého hráče Mladé Boleslavi administrativně uzavřeno.

Foto www.fcvysocina.cz | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, SK Slavia Praha, Miroslav Keresteš, Liga mistrů UEFA, Stadion Eden, Michal Kadlec, FK Mladá Boleslav, 1. FC Slovácko, Kypr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava v pátek zajíždí na mistrovskou Slavii. Nastoupit může i nová posila Keresteš | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.