Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina Jihlava úvod první ligy nezvládla, v Karviné prohrála 2:0

Úvodní zápas nového prvoligového ročníku nedopadl podle představ Vysočiny Jihlava. Na hřišti Karviné totiž v sobotu tým z Vysočiny prohrál 0:2, když svému soupeři dovolila v každém poločase jednou skórovat.

Úvod zápase nebyl ze strany Jihlavanů špatný, snažili se kontrolovat hru a tento úsek zakončil Zoubele tečovanou střelou těsně mimo domácí tyče. Ale po šanci Štěpanovského, jehož vychytal hostující Rakovan, se aktivita přesunula na stranu Karvinských.

Jejich převaha byla zúročena ve 33. minutě, kdy faul na pronikajícího Kalabišku z penalty potrestal Šisler - 1:0. Vyrovnat mohl hlavou Hronek, domácí Berkovec ale jeho pokus z blízkosti vyrazil. Podobně ůspěšně si na druhé straně vedl Rakovan, který si s pomocí břevna poradil s těžkou střelou Štěpanovského.

Druhý poločas už byl ve znamení kontroly hry týmem ze Slezka. Napomohl tomu i druhý gól v síti Vysočiny. V 57. minutě totiž po chybě v rozehrávce nabil Panák Kalabiškovi a jeho přesná střela dodala domácím na kopačky větší klid. Jihlava se z tohoto úderu už nevzpamatovala a žádnou větší šanci ke snížení skóre si nevypracovala.

MFK Karviná - FC Vysočina Jihlava 2:0 (1:0)

Góly: 34. Šisler (pen.), 57. Kalabiška.

Rozhodčí: Franěk - Kubr, Koval. Diváci: 3423.

Karviná: Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Šisler, Janečka - Štěpanovský, Panák (86. Weber), Kalabiška (88. Lingr) - Wágner.

Vysočina: Rakovan – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Rosa (65. Nový) – Štěpánek (68. Daníček) – Fulnek (58. Klíma), Zoubele, Hronek, Ikaunieks – Dvořák.  

 

Foto www.mfkkarvina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava úvod první ligy nezvládla, v Karviné prohrála 2:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.