Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Asistentem nového trenéra jihlavských fotbalistů bude Michal Zach

Asistentem nového trenéra fotbalistů Vysočiny Jihlava Ivana Kopeckého bude Michal Zach. Osmačtyřicetiletý zkušený trenér krátce působil v roli hlavního kouče v Liberci a v Bohemians 1905, v minulosti spolupracoval v několika klubech včetně FC Sydney se současným trenérem reprezentační jednadvacítky Vítězslavem Lavičkou.

„V minulém týdnu mne s nabídkou spolupráce oslovil nově jmenovaný jihlavský trenér Ivan Kopecký. Nikdy jsme spolu na jedné lavičce neseděli, ovšem z fotbalového prostředí se dobře známe. Tato možnost mne zaujala a poté vše nabralo rychlý spád,“ řekl Zach na klubovém webu.

Zach naposledy dělal v Bohemians 1905 asistenta Miroslavu Koubkovi. Oba v Ďolíčku skončili v dubnu, kdy byl Koubek odvolán.

Jihlavu Zach označil za dobře vedený a zajištěný klub, který se vždy snažil o kombinační fotbal. „Na hodnocení kvalit současného týmu je brzy. Nyní začíná nová etapa tvorby tohoto mužstva a nepochybně disponujeme solidním kádrem. Jde o to, aby se nám podařilo najít pro něj úspěšný způsob hry a vytěžit z něj maximum,“ dodal.

V závěru minulé sezony trénoval Jihlavu Josef Jinoch, který s mužstvem skončil na čtrnáctém místě a zachránil ho v nejvyšší soutěži. Od června se přesunul na pozici sportovního ředitele. Dalším Kopeckého asistentem je Michal Kadlec.

Autoři | Foto www.bohemians.cz

Štítky asistent, FC Vysočina, Michal Zach, trenér, Ivan Kopecký, FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, FC Slovan Liberec, Vítězslav Lavička, Sydney, fotbalista, Miroslav Koubek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asistentem nového trenéra jihlavských fotbalistů bude Michal Zach | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.