Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina Jihlava v prvním přátelském utkání remizovala s druholigovým Znojmem 3:3

První zápasové zpestření poměrně krátce po začátku zimní přípravy mají za sebou fotbalisté Vysočiny Jihlava. V dnešním přátelském utkání proti 1. SC Znojmo třikrát vedli, ale do vítězného konce jej nedotáhli. Zápas poznamenaný velkým mrazem skončil nakonec 3:3.

V mrazivém počasí na branky Davise Ikauniekse, Michaela Rabušice a Jana Závišky dokázali postupně odpovědět Petr Kirschner a exjihlavští útočníci Rostislav Šamánek a Jakub Teplý. 

V zápase nebyl kvůli zdravotní absencím jihlavský kádr kompletní: „Štěpánek si v minulém týdnu na tréninku podvrknul kotník, po nemoci teprve začíná trénovat Zoubele. S teplotami ulehl brankář Kotnour, lýtko pobolívá Mišůna a naplno netrénuje ani Urblík. Jelikož jsme zápasovou zátěž chtěli rovnoměrně rozložit na dvě jedenáctky, tak jsme do tohoto týdnu přípravy zařadili stopera juniorky Filipa Vedrala,“ upřesnil trenér Michal Bílek.

Ten se krátce vyjádřil i k fyzickým testům, které celou zimní přípravu započaly: „U většiny hráčů byly testy v pořádku. U některých jsme však odhalili určité rezervy, na jejichž odstranění nyní pracujeme,“ zdůraznil jihlavský kouč.

Na závěr shrnul tréninkovou náplň mužstva v tomto týdnu: „Obecně se soustředíme na rozvoj kondiční a silové připravenosti hráčů, přičemž se snažíme o pestrost tréninků. Po celý leden na tým čekají náročné a intenzivní tréninkové jednotky,“ uzavřel Michal Bílek.

FC Vysočina Jihlava - 1. SC Znojmo 3:3 (1:1)

Góly: 7. Ikaunieks, 54. Rabušic, 76. Záviška – 23. Šamánek, 58. Teplý, 82. Kirschner

Diváci: 50.

FC Vysočina: I. půle: Rakovan – Vedral, Tlustý, Rosa, Nový, Vitásek, Vaculík, Hronek, Novotný – Dvořák, Ikaunieks. II. půle: Rakovan - Kryštůfek, Krejčí, Vitásek - Fulnek, Záviška, Šulek, Batioja, Novotný - Duba, Rabušic.

Znojmo: Doleček – Frimmel, Svozil, Cihlář, Pajdić, Motal, Šamánek, Holub, Atanasov, Helísek, Nehyba Náhradníci: Konvalina – Mezlík, Rapouch, Štrombach, Kirschner, Javůrek, Teplý, Klíma, Njire, Urbančok.

Zdroj www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, 1. SC Znojmo, přátelské utkání, Michael Rabušic, Rostislav Šamánek, Jakub Teplý, Jan Záviška, Michal Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava v prvním přátelském utkání remizovala s druholigovým Znojmem 3:3 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.