Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vysočina Jihlava stále čeká na první výhru v sezóně, proti Bohemians padla 0:2

Jihlavští fotbalisté nedokázali ani v devátém utkání sezóny bodovat. Ba co víc, v domácím souboji s Bohemians Praha prohráli dvěma góly z druhého poločasu 0:2. Tým z Vysočiny zůstává jediným týmem ligy bez vítězství, v neúplné tabulce zůstává předposlední.

Domácí začali aktivněji, ale ani Rabušic, ani Zoubele ve skluzu nemířili přesně. Formu hostujícího brankáře Budínského vyzkoušel znovu Rabušic, jeho střela byla vyražena. Bohemka poprvé zahrozila Holendou, ale jeho pokus zblokoval domácí obránce Rosa. Následně si s dalekonosnou střelou Jiráska poradil domácí gólman Hanuš. V závěru poločasu vytáhl Rosovu nebezpečnou hlavičku Budínský.  

Skóre po jedenácti minutách druhého poločasu otevřel Jan Holenda, kterého ideálně našel Luts. Hned poté mohl Luts sám náskok navýšit, ale mířil nad. O tom, že hosté byli během druhého poločasu lepší, svědčí i příležitosti Maška (mimo) a Havla (zasahoval Diviš). Jihlavský brankář byl ale krátký na situaci ze 76. minuty, kdy domácí obrana zcela zapomněla na Dominika Maška - 0:2. Závěr utkání si už Bohemians pohlídali a nepřipustili drama.   

FC Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:0)

Branky: 56. Holenda, 76. Mašek.

Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Vlček.

Diváci: 3105.

Jihlava: Hanuš – Blaič (73. Záviška), Krejčí, Rosa, Mišůn – Zoubele, Štěpánek – Vaculík, Dvořák (65. Batioja), Ikaunieks – Rabušic. 

Bohemians: Budinský – Dostál, Gajič, Krch, Havel – Hubínek, Jirásek (89. Jindřišek) – M. Hašek (86. Berger), Mašek (81. Švec), Luts – Holenda. 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky Bohemians 1905, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Dominik Mašek, Jan Holenda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava stále čeká na první výhru v sezóně, proti Bohemians padla 0:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.