Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ani v pátém zápase sezóny Vysočina výsledkově nezabrala, Teplicím podlehla 0:2

Přestože předváděná hra opět nevypadala špatně, efektivita FC Vysočina byla opět tristní. V pátém kole 1. ePojištění ligy tak doma Teplicím podlehla 0:2 a zůstává se dvěma body na chvostu tabulky.

Podobně jako tomu bylo i v předešlých domácích utkáních Vysočiny, i tentokrát byla Jihlava aktivnější než soupeř a celkem rychle si dokázala vypracovat nebezpečnou situaci. Urdinov zleva nacentroval na Hronka, jehož pokus ale šel mimo teplickou branku. Později Ikaunieks vyslal z dálky střelu na teplického Grigara, ten ji bez problému spacifikoval. Jihlava se nemohla radovat ani po důrazné hlavičce Batiojy, která letěla nad.

Po obrátce se dlouho nic moc zásadního nedělo, jako by se oba týmy spokojily s remízovým stavem. Zajímavé věci se začaly dít až po 70. minutě. Nejprve se do nebezpečného zakončení dral hostující Fillo, ale defenzíva Jihlava dokázala tuto situaci zažehnat. Na druhé straně vyslal jedovku Hronek, ale svoje nesporné kvality zase potvrdil Grigar.

A tak vzápětí, v 78. minutě, se paradoxně radovali hosté. Admir Ljevakovič dostal prostor ve středu hřiště a svoji tvrdou ránu ze třiceti metrů umístil přesně k tyči - 0:1. V době, kdy se Vysočina nadechovala k závěrečnému tlaku. udeřily Teplice podruhé. Krob v 86. minutě přihrál na zadní tyč Jakubovi Horovi, který stanovil konečně skóre pátečního zápasu.   

FC Vysočina Jihlava - FK Teplice 0:2 (0:0)

Góly: 78. Ljevakovič, 86. Hora. 

Rozhodčí: Nenadál – Mokrusch, Nádvorník.

Diváci: 2843.

FC Vysočina: Hanuš – Blaič, Mišůn, Rosa, Urdinov – Batioja (56. Zoubele), Urblík – Vaculík (66. Šamánek), Hronek (79. Dvořák), Ikaunieks – Rabušic.

Teplice: Grigar – Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob – Hrubý (87. Vachoušek), Ljevakovič – Hora (89. Dressler), Kodeš, Fillo (84. Potočný) – Vaněček.

Foto www.fcvysocina.cz | Zdroj www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Teplice, Admir Ljevaković, Jakub Hora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani v pátém zápase sezóny Vysočina výsledkově nezabrala, Teplicím podlehla 0:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.